27.3.2011

sparkle

Yritän jälleen kerran parhaani mukaan pakoilla viimeisen kouluviikon aiheuttamaa paniikkia pyykkäämällä ja bloggamalla. Jostain syystä tässä käy joka ikinen vuosi juuri näin, huomaan jättäväni ne kaikki epämieluisat hommat viimeiseksi ja aloittaminen tuntuu entistä vaikeammalta! Pieni jännitys alkaa myös kutkutella vatsanpohjassa kun viikon päästä saan nauttia Los Angelesin auringonpaisteesta, reilu 20 astetta lämpöä kuulostaa aika ihanalle!

Photobucket

Photobucket

Perjantai-iltana kipitin yliopistolle kuitenkin vähän viileämmässä kelissä katsomaan Heads Will Roll -muotinäytöstä. En yleensä mieti kauhean kauaa, mitä päälleni pistän ja perjantainakin luotin mustaan, säihkeeseen ja punaisiin huuliin. Kummallinen vaikutus huulipunalla kyllä onkin, vaikka päällä olisi suhteellisen arkinen kokonaisuus niin tummanpunaiset huulet boostaa homman astetta pidemmälle ja itse ainakin tunnen oloni paljon huolitellummaksi. MaxFactorin lip tintit ovat siis tulleet jäädäkseen!

6 kommenttia:

brita kirjoitti...

paljetit ja olkapääjutut <3

mie välttelen kouluasioita ahkeralla buffy the vampire slayerin katsomalla :--D kannattaa jo ysärivaatteiden takia!

Suhkur kirjoitti...

:DD Mie en voi sietää buffya enkä angelia:D Eli "tyydyn" HIMYMeihin ja lie kuinka monenteen frendit tuottariin!

brita kirjoitti...

en voi ehkä seurata enää tätä blogia jos et pidä buffysta ;__; eiku joo, frendit menee kans :D pääasia että välttelee kouluasioita jollakin!

Suhkur kirjoitti...

haha, sanoin joskus kouluvuoden alussa kämppikselle että joudun varmaan muuttamaan pois koska se ei voi sietää frendejä mut sain käännytettyy sen ni ehkä mieki joskus käännän kelkkani buffyn suhteen:D

brita kirjoitti...

kannattaa kääntää! nää suosikkisarjajutut on kyllä tosi vakavia asioita :l

Suhkur kirjoitti...

Musta tuntuu että Buffy on syksynen sarja, niin jos ens syksynä sit pimeinä iltoina otan itteäni niskasta kiinni;D Ja todellakin, oon manannu ettei kukaan kavereista saa parjata frendejä, himymiä tai gossip girliä tai tulee turpaan:D

Related Posts with Thumbnails