24.3.2011

good mood

Kivojen päivien flow jatkuu tänäänkin! Aurinko paistaa kirkkaana ja lämpimänä, kävelin ensimmäistä kertaa tänä keväänä kotiin ihan paitasiltaan(!), pääsin lähtemään koulusta paria tuntia aiemmin kun muut jäivät kuuntelemaan oppari -luentoa ensi vuotta varten, sain yhden viimeisistä lipuista perjantaiseen muotinäytökseen, joka on nyt loppuunmyyty ja yhden ryhmätyön deadline on vihdoin hoidettu! Ihan mahtava fiilis!

Photobucket

Ihmeellinen vaikutus auringonpaisteella kyllä on, viime viikko oli semiharmaa ja mielikin oli ajoittain maassa ja nyt tuntuu ettei edes vanhoista silmälaseista (joo, Anna ihan oikeesti käytän rillejä!) tai hartiakivuista johtuva enemmän tai vähemmän krooninen päänsärky pilaa hyvää fiilistä! Kaiken lisäksi olen ihan mielettömän innoissani huomisista kuvauksista, joissa pääsen taas kameran taakse heilumaan ystävän avuksi! Ajattelin ottaa omankin kameran mukaan, ehkä kuvailla vähän making of -shotteja ja kuvauspaikkakin taitaa olla sen verran upea, että voisi kuvailla ihan vaan kuvaamisen ilosta. I ♥ Spring!

PS: Onko kenenkään farkut muuten muuttuneet pesun jälkeen kuivaessaan koppuraisiksi ja koviksi? Mun kaikki farkut on aina tuntuneet ihan normaaleilta pesun jäljiltä mutta noi Asoksen pöksyt oli ihan karheat, käytössä pehmenivät kyllä normaaliksi mutta ihmetyttää silti..

2 kommenttia:

Laura kirjoitti...

I am soooo excited for tomorrow!!! :D xx

Suhkur kirjoitti...

Hell yeaahh!! will take my camera with me too so prepare yourself for some strike a pose yelling:D xxx

Related Posts with Thumbnails