1.3.2011

making my own way

Istuttiin tänään Fionan kanssa kuuntelemassa muutamaa luentoa yrittäjyydestä ja nimenomaan oman yrityksen alkuvaiheista yliopiston Get Started -päivillä. Oli taas kerran jännä huomata, millainen vaikutus luennoitsijalla on opetukseen; ensimmäinen luento käsitteli myyntiä ja markkinointia eli ei se kaikista mielenkiintoisin aihe mutta luennoitsija otti koko pienen ryhmän mukaan jatkuvasti keskusteluun, käytti esimerkkejä meidän omista suunnitelmista ja auttoi niitä eteenpäin. Fiilis oli koko ajan kannustava ja inspiroiva, kun taas liiketoimintasuunnitelma -luento olisi ollut hyvinkin yleispätevä mutta ainoa mitä mieleen jäi oli naisen australialaiselta kuulostava aksentti, ei näin!

Photobucket

Luennoilla päällä oli taas kerran mustaa ja tummansinistä, VeroModan alennuksistä löytynyt bleiseri on yksi parhaista löydöistä vähään aikaan! Käytän sitä jatkuvasti kun olen mennyt vähän kyllästymään kaikkiin lyhyisiin bleisereihini, menin selkeästi ylikäyttämään ne viime kevään ja syksyn aikana ja nyt on kivempi pistää päälle jotain muuta..

Olen muutenkin alkanut pikkuhiljaa listaamaan mitä olennaista vaatekaapistani puuttuu ja isoin kolo löytyy siistin mustan mekon kohdalta! Kaapista löytyy trikoohuituloita monessa mallissa, muutama sifonkinen ja satiininen pikkumusta mutta ei sellaista mekkoa, jonka saisi helposti ja vaivattomasti päivitettyä päivästä iltaan! Näköhavaintoja, anyone?

2 kommenttia:

brita kirjoitti...

tuo bleiseri on kyllä superkiva :) napit ja väri ja kaikki!

mustia trikoohuituloita ja mustia mekkoja ei kyllä voi olla liikaa <3

Suhkur kirjoitti...

Kerranki sattu alennusmyyntien haltijakummit kohilleen, musta toi makso jotain kympin!:O Ja oot niin oikeessa mustien asioitten suhteen;D

Related Posts with Thumbnails