3.3.2011

c'est le printemps

Olen fiilistellyt kevättä jo useamman päivän, aurinko on paistanut monta päivää putkeen (paitsi tietysti juuri tänään) ja kaivoin arskatkin laatikon pohjalta käyttöön. Vajaa vuosi sitten kuvasin pihalla kukoistavaa kukkamerta ja nyt se sama meri puskee ruohikon läpi ihan yhtä vahvana, vielä kuitenkin odotellaan että nuput oikeasti aukeavat. Ei luulisi menevän montaa päivää^^ Ihan todenteolla alan pelkäämään Suomeen muuttoa kun vanhemmat ja ystävät puhuvat yhä jatkuvasta pakkasesta ja lumen tulosta... No huolehditaan siitä sitten ensi talvena!

Photobucket

Päivän asu ei ainakaan sovi vielä Suomen ilmastoon mutta ehkä sitten toukokuussa kun palaan takaisin Pohjolaan;D Ruskeaa nahkaa kirppikseltä, vaaleaa neuletta Urban Outfitterssiltä ja siniset loaferit Vagabondilta, housut taas tilasin Asokselta. Tilauksen ideana oli löytää mekko tulevan kesän valmistujaisviikonloppuun mutta eiköhän se kuvassa hennon roosalta näyttänyt mekko osoittautunut juuri niin ihanan beigen sävyksi että se toi ikämittariin ainakin 15 vuotta lisää!

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tänään oltiin jo plussan puolella! Plus viis oli meillä :) mutta kyllä mie luulen että ne kolmenkymmenen asteen pakkaset tulee vielä siunki iloks!

Tervetuloa kotiin! <3

-Ridge

Suhkur kirjoitti...

Whoa, ehkä mie en syväjäädy siihen pakkaseen ens vuonna neljän kuukauden aikana;D Ja pikkupakkaset on pientä siihen nähden että oon muutaman tunnin junamatkan ja vaikka päivittäisen puhelinyhteyden päässä siusta <3

brita kirjoitti...

kadehdin tasaisesti sekä koko asua että tuota vihreää maata :D ei oo enää kovin kylmä mutta ei taida olla ihan heti nuo lumimassat liikkumassa pihalta.

muutenki ihanat nuo housut ja jotenki tosi keväisiä nuo kengät + laukku. masentaa kun täällä saa toteuttaa itseään lähinnä pipon värin valinnalla ulos mennessä :---D

Suhkur kirjoitti...

Ihana Brita, vielä kun lisää hanskat ja huivin nin koko lookkihan on ihan erilainen;D Mietin jo eilen illalla että ne järkyttävät pakkaset alko uudestaan (ei siis puhuta niistä lapsuuden -40 astetta:D) samana vuonna kun tulin tänne niin ehkä nyt kun muutan takas Suomeen ne pakkasetkaan ei ois enää ens vuonna niin hillittömät;D Vaikuttaa vähän vaan toiveajattelulta

Mut kieltämättä ihanaa, että ulkona pärjää jo periaatteessa pelkällä neuleella ja ennen kaikkee baltsuissa^^ Ja ruskee nahka, se vaan niin kuuluu kevääseen ja kesään!

Anna kirjoitti...

Joo ja kellä on beesinsävyinen mekko juurikin noihin juhliin?! Se on kuitenkin niin kiva, että ihan mielelläni näytän sitten vaikka tuolta 36-vuotiaalta ;) Ja saat ihan lähipäivinä kuvan siitä!

Suhkur kirjoitti...

:DD No mut sie oot ruskettunu blondi jolla beige näyttää aina enemmän kultaselta ku mie oon lyhyttukkanen albiino joka näyttää vaan vanhalta ja elähtäneeltä, ei näin! Joo laita siitä kuvaa ja infoo pitääks miun ehkä muokata sitä (tai sit heitän siulle sen miun hoviompelijan puhelinnumeron ni se voi kattoo sitä kans:)

brita kirjoitti...

Oot ainaki optimistinen :D .... ens talvenahan sen näkee kui kauan jaksaa olla optimistinen pakkasissa :---D

Suhkur kirjoitti...

Ja sit tullaan alas kovaa ja korkeelta;D

Related Posts with Thumbnails