9.3.2011

rose petals

Jos jotain olen etsinyt jo monen vuoden ajan, niin sen on oltava ruusunpunainen huulipuna! Olen siitä nirso huulipunien ostaja, että haluan yleensä mahdollisimman hoitavan tuotteen ja monet punat aiheuttavatkin pientä ärsytystä huulissa. Virheostoksia on lentänyt roskakoriin välillä aika tiheäänkin tahtiin kunnes löysin pari vuotta sitten Dior Addictin Lip Glow'n, joka oli yhtä hoitava kun huulirasva mutta heleä kiilto reagoi ihon kanssa muuttamalla sen väriltään astetta tummemmaksi. Väri ei kuitenkaan ollut ihan yhtä tumma, mitä olin toivonut eli olen jatkanut etsintää satunnaisesti. Ajattelin itseasiassa löytäneeni sen täydellisen sävyn Chanelin Rouge Coco -sarjan kosteuttavista huulipunista mutta sitten eteen käveli mainos MaxFactorin uusista lip tint -tusseista, joka nyt sattuu olemaan vähän budjettiystävällisempi vaihtoehto!

Photobucket

Photobucket
Väri numero 04 on oikeasti vähän vielä tummempi, liika auringonvalo ei kuitenkaan suostunut tallentamaan sitä kameralla, ihan kamalaa;)

Lipfinity Lasting Lip Tint on siis tavallaan tussi, jolla väritetään huulet, kuivuessaan väri jämähtää huulille, eikä lähde karkuun. Kysäisin myyjältä voiko päälle laittaa huulirasvaa tai vaseliinia mutta se kuulemma heikentää pysyvyyttä eli omalla vastuulla. Muutaman päivän testin perusteella minua ei ainakaan haittaa, että väri lähtee helpommin kulumaan kun laittaa vaseliinia päälle mutta tykkäänkin aika luonnollisesta lopputuloksesta ja väriä kestää kuitenkin huulissa koko päivän! Ainoa aika iso miinus huulitussissa on, että se maistuu tosi pahalle! Taidan ostaa vadelman makuista vaseliinia ja testata tussin kanssa, ettei tarvitsisi aina irvistellä kun vahingossa lipaisee huuliaan:D

Innostuin kuitenkin niin kovasti, että kävin tänään ostamassa myös toisen tussin, dramaattisen tummanpunaisen mutta sen käyttöön pitää varmaan vähän kerätä rohkeutta!

3 kommenttia:

brita kirjoitti...

hrr pelottaa tuo paha maku, mutta muuten vois kyllä testata kunhan rantautuu tänne :) kuivattaako tuo pahasti huulia? mulla oli joskus jotain max factorin huulijuttua (lipfinity?), joka kans kesti pitkään ja tuntui ihan kuin olisi hieronut hiekkapaperilla huulia kun sitä käytti D:

Anonyymi kirjoitti...

oletpa kaunis ja raikkaan luonnollinen moneen muuhun bloggariin verrattuna :) oon uusi lukija mutta siirryt ihan varmasti suosikkeihin muutaman postauksen perusteella!

Suhkur kirjoitti...

brita, löysin kaapista hedelmäsalaatin makusen huulirasvan ja se hävittää sitä makua kyl ihan kiitettävästi mut kuivilteen se on ihan järkyttävä:D Mullakin oli muuten muistaakseni samaa lipfinity juttua kun sulla jos siinä tuli mukana se väri ja sit kosteuttava juttu? Se väri lähti oikeesti lohkeilemaan irti aina tunnin sisällä ja aiheutti mulla ainakin "allergisia" oireita! Mut toi tint on siitä kätevä, ettei ainakaan mun huulet reagoi mitenkään oudosti (Benefitin Benetint huulimusteen jälkeen käytin viikon bepanthenia ku "vähän" reagoin:D), etenkään kun laittaa huulirasvaa päälle ja se kuluu pikkuhiljaa ja tosi huomaamattomasti pois! Eli kannattaa oikeesti kokeilla kun tulee vastaan:)

kiva ano, *punastus* ja kiitos:) Ja kiva kuulla, että tykkäät!

Related Posts with Thumbnails