15.3.2011

rewards.

Alkaa taas se aika lukukaudesta näkymään kun kiukkuan ihan turhaan ja aiheetta mutta stressikertoimet pikkuhiljaa hipovat taivaita kun koulua on jäljellä se vajaa kolme viikkoa ja ihan kaiken pitäisi olla valmista nopeasti ohi hurahtavissa päivissä! Pieni loman tynkä ja irtiotto Losiin tulee kyllä tarpeeseen. Olen muutenkin viime vuodet lähtenyt aina reissuun juuri pääsiäislomalla, viime vuonna Lontoo ja sitä edellisenä Kanada. Miten ihana tapa lopettaa kouluvuosi ja palkita itsensä lukuvuoden ahertamisesta!

Vielä ei kuitenkaan pääse hekumoimaan yhdistetyllä työharjoittelulla ja lomalla vaan pakerretaan koulujuttuja. Tänäänkin olen istunut tuntikaupalla näytön ääressä, täyttänyt taulukoita, leikkinyt suunnitteluohjelmilla ja etsinyt materiaalitietoja netin pohjattomasta viidakosta.

Photobucket

Aamulla vielä vähän hymyilytti mutta viimeistään harmaa taivas pilasi koko päivän ja olin oikea äkäpussi, asukuvatkin näyttivät lähinnä väärin valottuneilta eikä pieni pommiin nukkuminen siinä vaiheessa ainakaan auttanut. Sattuuhan noita, huomenna ehkä vähän parempi vapaapäivä!

2 kommenttia:

brita kirjoitti...

ei se väärin ole! iltalehdessäki oli just juttu että kärttyiset ihmiset elää kaikista pisimpään.

tuo mekkoasia on kyllä piristävä, ihanan keväinen jotenki 8)

Suhkur kirjoitti...

IHANA, piristit ihan kympillä laiskaa päivää!! Eli voin olla vähän kärttynen vielä päivän tai pari;D Ja toi mekko on kyllä sellanen, että huonompi päivä muuttuu astetta paremmaksi kun huomaa että päällä on sirkushevosia!

Related Posts with Thumbnails