5.3.2011

showtime

Photobucket
Photobucket
Photobucket PhotobucketPhotobucket PhotobucketPhotobucket
Photobucket Photobucket

Kuvat siis reilun viikon takaa järjestetystä Bring Home Fashion -muotinäytöksestä. Ensimmäiset kolme on lemppareita muitten mallistoista, ensimmäisenä 40-lukua, toisena ehdoton lemppari 70-luvulta ja kolmantena vielä 50-lukua. Ihastuin eniten jostain syystä pohjepituisiin vekkihameisiin, joita vilahteli catwalkilla muutamaankin otteeseen, muotiblogien aivopesu on ilmeisesti tehnyt tehtävänsä..

Loput kuvat onkin sitten omalta aikakaudelta, eli 90-lukua grunge -vivahteella. Mallisto alkoi huomattavasti grungempana, leikeltyä t-paitaa ja revittyä farkkua ja siirtyi pikkuhiljaa vähän glamourimpaan stage/esiintymisvaatteeseen. Omat lempparit mallistosta oli ehdottomasti kolme viimeistä asua, slimmit reisitaskuhousut ja lyhyeksi leikattu villapaita, vanhasta neuleliivistä tehty superavonainen mekko ja tuo purettu masterpiece eli vanha Zaran toppi pitsisillä hotpantseilla!

Sattuipa vielä niin kivasti, että meidän kustomoimia vaatteita on jo varailtu käyttöön asti. Viimeinen revitty toppi lähtee luokkakaverille, samalla tyylillä tuunattu miesten t-paita lähtee toiselle luokkakaverille, farkkushortsit yhdelle mallille ja metsurineuleen ylijäämästä tehty boobtube kämppikselle! (Eli jos Brita toi neulemekko kiinnostaa niin pistän sen sulle postiin;D)

Kuvat by Lindsay Robertson

4 kommenttia:

brita kirjoitti...

Eiihh ois aika hyvää palvelua :'D Hyvältä se kyllä edelleen näyttää. Samoin ihana tuo ekan kuvan asu, jossa on punainen paita ja polvisukat, ahh!

Suhkur kirjoitti...

:DD Kieltämättä se on yks mun ehdottomia lemppareita ja vielä ihan vahingossa syntynyt design! Mun lemppari 50-luvulta oli toi punanen hame, siinä oli söpöt kultaset napit takahalkiossa^^

brita kirjoitti...

nuo 50-lukuhenkiset jutut on tosi mahtavia, vaikka jotenki en osaa yhtään kuvitella itselleni päälle :>

Suhkur kirjoitti...

totta! Yksittäisiä vaatekappaleita voisin jopa käyttää mut yhdessä ne on vähän liikaa mun makuun, kaikkea kohtuudella ja silleen:D

Related Posts with Thumbnails