30.3.2011

black hole

Viimeisetkin koulutyöt on saatu tulostettua, videoprojekti pitäisi polttaa dvd:lle, huomenna yksi kymmenen minuutin esitelmä ja kolmen vuoden urakka alkaisi olemaan paketissa! Ihan ihmetyttää, mihin tää aika on karannut! Tammikuussa kun sain tietää uudesta työpaikasta ajattelin optimistisesti että viitisen kuukautta saarella riittää vaikka mihin ja nyt kun kuukauden Losin reissu on edessä muutaman päivän päästä ja sen jälkeen vain vajaat kolme viikkoa Skotlannissa niin ei voi kun nauraa omille harhaluuloille!

Sitä suuremmalla syyllä nyt otettava kaikki irti täällä olosta, eilen istuttiin tyttöjen kanssa kirjastossa useampi tunti, vaikkakin kouluprojektin parissa mutta ei kai sillä ole väliä mistä syystä pääsee viettämään aikaa ystävien seurassa!

Photobucket


Ylläoleva eilinen asu muuten lähtee juuri tuollaisenaan matkalaukkuun ja rapakon toiselle puolelle, sen verran hyvin siinä eilen viihdyin! Meilailin myös Paolan kanssa, vaikka google näyttääkin että Losissa paistaa aurinko (+26 astetta!) niin vettäkin on kuulemma tullut taivaan täydeltä aina välillä, pakkaaminen muuttui kerta heitolla astetta haastavammaksi, auts!

2 kommenttia:

hanne kirjoitti...

Millä kameralla sä kuvaat kun sun kuvat yleensä sisälläkin otettuna noin hyvälaatuisia? tykkään etenki sun kaikista korukuvista, herkkuja!: )

Suhkur kirjoitti...

Kuvaan Olympuksen SP-565 bridge -kameralla ja muokkaan photobucketin omalla ohjelmalla jollon kuvatkin aika usein muuttuu vähän parempilaatuisiksi, se pelkkä auto-editkin auttaa kovasti:) ja kiva kun tykkäät!

Related Posts with Thumbnails