26.3.2011

Heads Will Roll

Eilen tapahtui niin paljon kaikkea, etten kerkeä millään postaamaan kaikkea suht reaaliajassa! Aloitetaan kuitenkin eilisestä muotinäytöksestä; Kolmannen vuoden Fashion Technology ja Fashion Design for Industry kurssien opiskelijat järjestivät näytöksen tämän vuoden mallistoprojektiensa pohjalta. Töitä taisi olla esillä lähemmäs 60 opiskelijan toimesta ja kieltämättä sieltä joukosta löytyi monta lempparia ja monta sellaistakin asua, jotka voisi helposti kuvitella muuallekin kun meidän pienen yliopiston lavalle!

Näppäilin vajaa 150 kuvaa illan aikana lähinnä mielenkiintoisimmista ja onnistuneimmista mallistoista eli pienenmoinen kuvatulva tiedossa! Tosin bare with me, jostain ihmeen syystä osa kuvista on tummia ja osa taas oikein valottuneita..

Photobucket

Näytös lähti käyntiin Diorin ready-to-wear linjalle tehdyllä mallistolla, jossa oli käytetty Harris Tweedin kankaita. Etenkin tuo takki ja liivi olkahärpäkkeellä oli ihan mielettömiä! (Kirsty Hunt)

Photobucket

Toinen ehdottomista lemppareista oli Reiss -merkille suunnitellut asut, sulkahameen takana näkyy pienesti vielä pliseerattu pinkki hame, joka oli syötävän söpö. (Clair Martin)

Photobucket

Kämppiksen tekemän tekoturkin yksityiskohdat on upeat, sivupaneelin yksityiskohtien printti on itsesuunniteltu, samoin on tuo jumpsuitin kuosikin, harmi kun etuosan hienoa rypytystä ei tuosta kuvasta kunnolla näe! Ja teemana oli muuten ihanat maatuskat eli Russian Dolls. (Fifi Josephine)

Photobucket

Illan kaunein tai ainakin minua eniten puhutteleva printti toi mieleen aikakoneen. (Laura Cooper)

Photobucket

Ja ehdoton lemppari miesten mallistoista oli nimeltään Body Armour ja etenkin tuo nahka"slipoveri" oli ihan mieletön! (Amber Hunter)

Suurin osa lemppareistani löytyi jostain syystä Fashion Design for Industry opiskelijoiden mallistoista (josta siis myös lemppariprintti ja miesten mallistokin ovat), joissa oli oivallettu jotain hauskaa.

Photobucket

Näytöksen päätti kiistatta yksi illan parhaista mallistoista! En edes osaa määritellä, miksi tämä uppoaa, koko mallistossa vaan tuntuu olevan kaikki kohdallaan! (Natalie Alkhafaji)

Photobucket

Illan toinen slipoveri oli kangassuikaleista punottu ja asuna erityisen mieletön ja käyttökelpoinen! (Rachel McMillan)

Photobucket

Viimeisenä ultimate-lemppari, jossa oltiin laitettu perinteisen paitapuseron kaavat uusiksi; nappilistaa löytyi hihasta, kauluksia löytyi olkapäästä ja muoto kauniin viittamainen. Harmi vaan, että lavan alkupäässä kuvaamalla en saanut kaikkia yksityiskohtia kameralle. (Deborah Morgan)

Kokonaisuudessaan vajaan puolentoista tunnin näytös oli ihan mieletön, oli tosi ihana nähdä tuttujen projekteja kokonaisuudessaan ja täysin stailattuna. Mutta ennen kaikkea on upeaa huomata, millaisia lahjakkuuksia meiltä oikeasti lähtee maailmalle!

Ei kommentteja:

Related Posts with Thumbnails