15.4.2010

White Bride

Yksi asia Lontoosta jäi ostamatta mutta lopetin sen etsimisenkin kun sain kuulla, että aurinko aloitti paistamisen todenteolla ja lumet aloittivat sulamisen nopeasti. Haussa oli jonkinsortin takki. En ole tyytyväinen Asokselta tilaamaani swing -malliseen trenssiin ja kiikarissa oli joko tummanharmaa parka tai Dorothy Perkinsin aleista bongattu musta pitempi biker -takki. Mitään kivaa ei siis löytynyt ja nyt kevät on jo toivottavasti niin pitkällä, ettei kohta enää edes tarvitse takkia! Paitsi niin, googlessa sattui vastaan bleiseri, jota ilman en luultavasti pärjää kesän yli.

Photobucket

Valkoinen bleiseri jättimäisillä aurinkolaseilla ja ajohanskoilla, mustana tietysti, on jotain niin raikasta ja ihanan tyylikästä! Lindexin Ruotsin kotivuilla ruudulle pamahti himpun epäsymmetrinen jakku, jossa on sitä jotain!

Photobucket


Ajattelin käydä huomenna Kouvolan myymälässä kysäisemässä onko takkia tulossa jossain vaiheessa paikalle, niin voisin ehkä säästää palautusrahani tuohon bleiseriin... Mustia arskoja kaapista löytyy monin kappalein ja sormettomat hanskat olen jo pitkään ajatellut katkovani kirppikseltä ostetuista supertiukoista nahkahansikkaista, joissa on liian lyhyet sormet, pitäisi vaan löytää se piilo mihin hanskat iskin viime jouluna.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mä kävin tukholmassa vähä aika sit ja kattelin just tota bleiseriä mut hölmönä jätin kauppaan ku en tienny miten yhdistellä sitä ja nyt sit postasit tän. ois varmaan pakko käydä ostaa se jos tulee suomeen vaikka halvemmallaha sen ois ruotsista saanu, kiva! Mut ihana blogi, tykkäsin jo siitä edellisestä :-)

Suhkur kirjoitti...

Voi harmi! Toivottavasti noita nyt tulee Suomeen ja mekin saatais omamme:D Ja kiva kun tykkäilet:)

Em kirjoitti...

Haa, kiitos vinkeistä! Odotan täällä reissua kuin kuuta nousevaa, ja on mahtavaa saada vähän infoa hyvistä mestoista ihmiseltä joka on oikeesti ollut siellä :D Matkakirjat kun ovat mitä ovat, niistä saa ihan hyvää tietoa perus nähtävyyksistä, mutta ruokapaikat ym. on huomattavan paljon kivempi kuulla joltain, kuin luottaa kirjaan.

Kuvistasi päätellen saarella on kevät paljon pidemmällä jo kuin Suomessa? Hitto. En malta odotaa ensi kuuta! :) Osaatko suositella muita käymisen arvoisia paikkoja Skotlannissa, kuin Edinburgh ja Glasgow?

Kiitos paljon! :)

Suhkur kirjoitti...

Toivottavasti vinkeistä on sit paikan päälläki jotain hyötyä! Unohtu viimeks sanoa mutta Edinburghissa kun jatkaa Omni centeriltä ja Playhouselta vielä poispäin keskustasta (vähän ehkä "alavasemalle") niin siellä tulee vastaan paljon kivoja pikkukahviloita ja vaikka alueena se onki vähän rikkaampaa, niin kahvilat on kohtuuhintasia:)

Kevät siellä pitäis olla tosi pitkällä, neuletakilla ja jopa ilman pärjäs viime vuonna jo toukokuun alussa ja kämppis laitteli viestiä että aurinko paistaa täydeltä taivaalta tälläki hetkellä, että kesäromppeita mukaan:D Sit jos haluatte nähdä maaseutua, niin mun ehdoton lemppari on Melrose, pieni ja herttainen kunta Galashielsin lähellä (jossa siis ite asun), sinne pääsee Edinburghista suoraan 62 bussilla, vierailun arvonen paikka vaikka siellä ei ihan koko päivää saa varmaan vietettyä.. Sit paikalliset rakastaa rannalla hengailua ja piknikkailua, Edinburghista on helppo päästä vähän syrjäsemmällekki rannalle puolessa tunnissa.

Em kirjoitti...

Argh, en jaksa odottaa! Mutta hyvä tietää noista ilmoista, en suotta raahaa hirveitä villavaate kasoja mukanani ;D

Suhkur kirjoitti...

Nopeesti se aika menee kun eikös teidän lähtö ollu jo heti toukokuussa, nää pari viikkoa menee pakkauskriiseillessä;D

Related Posts with Thumbnails