28.4.2010

Treasure Chest

Kiva tietää, ettei aina tarvitse lähteä bongailemaan mielessä olevia himotuksia kauppojen hyllyiltä, kun ne löytyy kätevästi omista varastoista. Erilaisista purkeista ja purnukoista löytyy näköjään ihan kaikkea! Tänään löysin puolitoista vuotta sitten ostetun höyhenellä koristellun kaulakorun ja ikivanhan rikkinäisen kaulakellon uuden River Islandista ostetun kellon rinnalle.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Kivasti vanhentuneen näköisiksi käsitellyt tai oikeasti ajan patinoimat korut tuntuu nyt taas omalta kirkkaiden hopea ja kulta look-a-liken jälkeen. Samasta syystä taidan päätyä Pandoran kuukivelliseen charmiin jos sitä Kouvolan kultaliikkeistä löytyy.. Tosin passitin jo kaverin katselemaan nahkarannekkeiden perään myös Edinburghissa, jos hinta on reippaasti edullisempi sillä puolella Eurooppaa, niin saatan pystyä odottelemaan ihanuutta vielä muutaman kuukauden. Tai sitten en..

Alkaa muuten epätoivo kalvaamaan, kun eBaysta huudettua ihanuutta ei ole vieläkään kuulunut, vaikka tuhkapilvi on jo hävinnyt ja palailen takaisin etelämpään jo sunnuntaina. Pistäkää peukut pystyyn, että laukku pääsee perille parissa päivässä!

2 kommenttia:

Em kirjoitti...

23 PÄIVÄÄ! ALLE KUUKAUSI!

Eli lähdetään siis 21.5, ja olisin itsekkin itselleni kade, mun elin ikäinen haave toteutuu! :D Tosin taidan silti olla sulle vähän kade kun saat kuitenkin viettää siellä huomattavasti enemmän päiviä vuodesta kuin minä, ainakin toistaiseksi ;)

Oon niin innoissani, ja jännittynyt että apua, ja tietty ihan paineissa siitä että mitä pakkaan mukaan :DD

Täällä Helsingissä oli tänään jo suht lämmin, neuletakilla selvisin puistopiknikillä, kun istuttiin auringossa, joten eiköhän se lämpö sinnekkin hitaasti, mutta varmasti ala siirtyä :)

Suhkur kirjoitti...

Oijjoi, siellä on niin varmasti ihan superlämmintä jo toukokuun lopulla! Toivottavasti sitä lämpöö riittää vielä syyskuullekki, oon just varailemassa lentoja takas:D

Ja pakkaa kevyesti, kaikki mitä et ottanu mukaan löytyy varmasti sieltä:D

Related Posts with Thumbnails