16.4.2010

Mainonnan uhri

Tummista ja turvonneista pusseista silmien alla kärsivänä olen kokeillut valokyniä, sinistä neutralisoivia peitevärejä, muutamaa erilaista silmänympärysvoidetta ja vähän kaikkea kylmistä lusikoista yläpainoisiin rajauksiin. Valokynä tuntuu toimivan vain jos se on merkiltään Yves Saint Laurentia, peitevärit kuivattaa kiitettävästi ja voiteiden tarkoitus on purkin mukaan kosteuttaa eikä sittenkään auttaa minua pussieni kanssa.

Photobucket

Garnier päätti kuitenkin järjestää ainakin Briteistä hervottoman kokoisen mainoskamppiksen uudelle silmänympärys roll-on:illeen ja ainakin minun kohdalla se tosiaan toimi. Heitin käyttöohjeet roskikseen heti alkujaan, enkä oikein tiedä pitäisikö sitä käyttää päivittäin vai vaan meikin kanssa. No, viikon melkein päivittäisen käytön jälkeen en ole ihan varma mitä mieltä tästä pitäisi olla.

Photobucket
Vasemmalle valokynäsilmänympärysvoidetta on lisätty ja oikea puoli on täysin au naturel. 

Väri on ehkä liian kellertävä, vaikka peittääkin ihan hyvin ja katoaa yllensä parin Bare Minerals -kerroksen alle. Ainoa ongelma on, ettei metallipallo viilennä pusseja ollenkaan, enkä kohkatun kofeiininkaan apua ole juuri tunnistanut eli turvotus ei ainakaan laske mihinkään ja pandasilmät tuijottaa peilistä edelleenkin. Ehkä purkin loputtua raaskin taas sijoittaa YSL:n valokynään...

Ei kommentteja:

Related Posts with Thumbnails