19.4.2010

Addict

Toiset on tuijottaneet eBay:n ihmeellistä maailmaa viimeiset kaksi tuntia (tottapuhuen addiktoiduin jo aiemmin viikolla kun kävin tsekkaamassa miten paljon halvempia Aussien lemppari hoitsikka on eBayssa verraten Kicksiin tai Sokokseen:D). Odottelu ja näppiksen hakkaaminen tuotti tulosta kun kotimatkalle lähtee varmaan parin päivän sisällä jotain tosi kivaa!

Kuva eBay myyjältä, jota en vielä linkkaa kun väijyn huomenna vielä yhtä ihanuutta, 
joka on pakko saada;D

Topshopin alkuperää oleva laukku oli myynnissä vielä vajaa kuukausi sitten nettikaupassakin mutta jätin piheyksissäni sen ostamatta, vaikka hipeltelin mustaa ja harmaata versiota joka ikinen kerta kun Toppariin eksyin. Hyvä, etten kantanut ihanuutta kassalle, nyt nahkalaukku lähti kuvien mukaan varsin uudenveroisena matkaamaan kohti Suomea melkein puoleen hintaan. Huomiseen jäi vielä toinen kiva laukku, jota olen haudutellut nyt muutaman päivän mielessäni ja tullut tulokseen, ettei kesää tule ilman konjakinruskeaa laukkua!

Nyt nukkumaan ja uneksimaan uudesta laukusta, viime yönnä näin painajaista, että ihanasta kabuki -siveltimestäni lähti karvat irti ja heräsin yöllä itkuun! Oliko aamulla vähän pinnallinen olo:D  Mutta jos tänä yönä jotain vähän iloisempaa!

3 kommenttia:

Em kirjoitti...

Wau, sulla on käynyt hyvä tuuri, ihana laukku! :D

Aura kirjoitti...

hieno laukku! vinkkailisitko muutenki millasta kamaa ebaystä kannattaa ostaa ja muita vinkkejä siihen liittyen ku toiset ostaa aina uutta ja toiset vaan käytettyä?

Suhkur kirjoitti...

Emilia, kävi tosiaan tuuri, etenki ku jäi hirveesti harmittamaan ettei ikinä ollu vajaata satasta laittaa laukkuun^^

Aura, voisin tehdä tosta jotain postausta, koska asiaa olis aika reippaasti:)

Related Posts with Thumbnails