2.4.2010

playin hairdresser

Joku anonyymi kysäisi, mitä hiustuotteita käytän kerran tukka näyttää aina hyväkuntoiselta. Mikäs sen parempi hetki kirjoitella aiheesta, kun päässä vaikuttaa hiusväri!

Pakko kuitenkin myöntää, että olen ihan järkyttävän laiska mitä tulee hiuksiini! Pesen tukan joka toinen päivä ja suoristan sen pesua seuraavana aamuna, toisena päivänä saatan heittää sekaan kuivashampoota mutta päivittäin en tukalle tee mitään. Sen kummempia kampauksia en edes viitsi yrittää, kun tukka on aina leikattu malliinsa (tällä hetkellä tosin ihan vaan vähän ylikasvanut malli :D).

Photobucket

Photobucket

Siitä hoidosta siis, suihkussa käytän nykyään aina Aussieta, Colour Mate -sarjan shampoo ja hoitsikka toimii parhaiten mutta hätätapauksessa kelpaa myös Miracle Moist -sarja. Aiemmin vannoin Wellan Lifetex -sarjan Colour Protectioniin mutta Aussiet toimii vähintään yhtä hyvin ja käy kukkarolle huomattavasti paremmin.

Photobucket

Tässä vaiheessa, kun edellisestä kampaajakäynnistä on jo kolme kuukautta aikaa, alkaa latvat olla aika heikossa kunnossa, joten käytän perus hoitoaineen sijaan 3 Minute Miracle Colour versiota. Tuote, jota en ihan  hevillä ole vaihtamassa pois! Ainoa huono puoli hoitoaineessa on, että se on huuhdeltava todella huolellisesti pois tai seuraavana aamuna hiukset tuntuu raskailta ja likaisilta.

Photobucket

Suoristusraudan alle laitan Toni & Guy:n Iron-It Heat Defence Srayta. Hoitaa hommansa hyvin, on riittoisa ja ennenkaikkea ei jätä hiuksia tahmaisen tai rasvaisen oloiseksi!

Viides jatkuvassa käytössä oleva aine on Toni & Guy:n kuivashampoo, josta ei ole kuvaa, koska suihkutin pullon pohjat hiuksiin toissapäivänä. Mutta 3 Minute Miraclen ohella toinen tuota, jota ilman on vain huonoja hiuspäiviä! Kerrankin kuivashampoo, joka ei jätä tumma tyveä jauhoiseksi, tosin paikallisista budjettiversioista olen kokeillut vain paria muuta tuotetta mutta mihinpä sitä hyväksihavaittua vaihtamaan?

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

muistelin että sulla oli edellisen blogin puolella enemmänki juttua noista toni ja guy tuotteista mut en löytänyt sitä postausta. onks ne siis hintansa väärti ku ne on kuitenki melkein kampaamohinnoissa?

-anne

Suhkur kirjoitti...

Ei sieltä varmaan ihan kokonaista postausta löydy, mutta erityisen tyytyväinen oon ollut merkin kuivashampooseen ja tuohon lämpösuojaan. Tosin hiuksissani en just muuta käytäkkään niin sen kummempia kokemuksia ei ole.. Ja jos sulla on käyntiä vaikka täällä Brittilässä, niin osta toni&guyt täältä, hinnat on puolet halvempia mutta mä ainakin tykkään näistä niin kovasti että aion ostaa tuotteita Suomestakin jatkossa:)

Related Posts with Thumbnails