14.4.2010

Something New

Äiti oli yli-ihana ja varasi ajan sähkö- ja laser akupunktioon! Ihan mahtava kokemus, vaikka nyt väsyttääkin niin kovasti että taidan painua unten maille heti yhdeksän jälkeen... Onneksi toukokuussa on vielä mahdollisuus käydä hoidoissa kahdesti ja "nauttia" sähköshokeista :D

Kasvoissa on vieläkin vähäsen painaumia sängystä, joten mennään kuvilla, joista piti kertoa vähän myöhemmin. Lähdin Lontooseen etsimään tasan kahta asiaa, mustaa neuletakkia, joka olisi siisti ja istuvampi versio edellisistä omistamistani ja uutta lompakko, koska vanha osottautui lutteroksi ja liian leveäksi.

Photobucket

Ihana neuletakki löytyi jo keskiviikkona Kensingtonista mutta tietenkään jäljellä ei ollut yhtään oikeaa kokoa. Paineltiin viimeisenä päivänä vielä nopeasti Oxfordin Streetin yhdelle Hennesille ennen piknik -lounasta ja siellähän se unelmien neuletakki roikkui. Vetoketjuja, lyhyt malli ja pienet toppaukset olkapäissä, täydellinen! Harmi vaan, että muistikortista loppui taas kerran tila enkä millään jaksanut kuvailla mitään fiksumpaa otosta mutta tätä tullaan näkemään varmasti vielä paljon päivän asuissa!

Photobucket

Photobucket

Lompakon taas bongasin jo maanantaina River Islandista mutta jossain mielenhäiriössä jätin sen ostamatta. Yllättäen mikään muu kukkaro koko kaupungissa ei näyttänyt enää hyvältä. Kyselin lompakkoa vielä Oxfordista mutta sieltä se oli loppuunmyyty ja kerkesin jo panikoimaan, että jään kokonaan ilman. Happy end, kävin hakemassa uuden kukkaron Oxford Streetiltä, tosin se ei ole yhtään sen kapeampi kun entinenkään ja korttipaikkojakin taitaa olla vähemmän mutta pienempien laukkujen kanssa voin käyttää klipsukukkaroa ja kortteja sietääkin vähän karsia ;)

Ei kommentteja:

Related Posts with Thumbnails