22.4.2010

Colors part 2

Välillä on aika kivaa, kun jalat on 41-42 kokoiset räpylät! Alennusmyynneissä on yleensä viimeisiä pareja etenkin 41 myynnissä ja isoon jalkaan saattaa löytyä vaikka mitä kivaa myös miesten puolelta!

Lontoossa taisin jo toiselle matkaseuralaiselleni mainita, että haluaisin miesten purkkarit ja nyt kun Vagabondilta löytyi ihanat pinkit loaferit niin tottakai samaan syssyyn piti löytää värikylläiset miesten kengät. Life is full of choices!

Photobucket

Sähkönsininen tuntuu ehkä vielä omemmalta kun tumma ja kirkas pinkki, valkoiset yksityiskohdat ehkä vähän häiritsee mutta toisaalta ne samalla näyttää kivoilta. Onneksi pojat on pistämässä tilausta (ei siis kenenkään yllytyksestä tietenkään..) menemään vasta huomenna, niin saan miettiä asiaa rauhassa yön yli!

Sinällään voisi jättää kengät kokonaan ostamassa ja käpötellä vanhoilla, ensi viikolla kun on tiedossa kampaajakäynti ja muutenkin menoa tuntuu olevan taas suunniteltuna jokaiselle viikonloppulle.

4 kommenttia:

brita kirjoitti...

oi nääkin on kyllä loistavat! (kommentoin vissiin nyt joka postausta kun oot aina ostanut/ostamassa jotain mitä himoitsen/ostin :D)

mulla on koko 39/40 ja oon aina niissä 41 koon kengissä alennusmyynneissä ja kiroan kun ne ei istu :D on tullut joskus ostettuakin kun pakko kun melkein istuu ja melko halpaa. ehm.

Suhkur kirjoitti...

Ilmeisen hyvä maku sulla sit;D Vähän minuu kyllä vielä mietityttää oisko ne pinkit sittenki kivemmat (ja laadukkaammat)..?

39 ja 40 kokoa on kyllä niiin harvoin alennuskyynneissä mutta sit toisaalta niitä kokoja tehdään eniten ja suosituimmissa malleissa niitä sit on normihintasina jäljellä ku 41 ja 42 huutaa jo loppuunmyytyä (Vagabondin Ramona, in memoriam)..

brita kirjoitti...

jeps, ihan totta tuo kokoasia ^^

nuo pinkit kengät on kivemmat siinä mielessä, että tuntuu että ne mätsäis paremmin mustaan kun sinisissä on valkoista. logiikka on tuolla jossain :D

Suhkur kirjoitti...

Aattelin ihan samalla logiikalla ja jotenki ne näyttää liian freessiltä:D Ja kaiken lisäks noista sinisistä tulee liiaks Suomen lippu mieleen. Oottelen seuraava Helsingin reissua ja käyn sovittamassa noita pinkkejä, ellei sit aiemmin satu kävelemään vastaan!

Related Posts with Thumbnails