27.4.2010

Charming

Finally, kuukausien etsintä on tuottanut vihdoin ja viimein tulosta! Olen haaveillut jo kauan aikaa laadukkaasta, joka asuun sopivasta mutta samalla rennosta rannekorusta, jota voisin käyttää päivittäin. Valintakriteerinä on ollut charm -tyyppinen koru, johon voisin kerätä muutaman lempparin niin, että pitäisin korussa mieluiten yhtä charmia kerrallaan fiiliksen, asun tai tilaisuuden mukaan mutta pohjaa voisi pitää ranteessa yksinäänkin.

Nomination -rannekkeet ei jostain syystä ole kolahtanut minuun kertaakaan, vaikka parhaimpien ystävieni ranteissa ne näyttävätkin hyvälle, etenkin ne, joihin on kerätty vain muutama harva lisäpala. Thomas Sabon lenkkirannekorua olen pohtinut moneen otteeseen, mutta välillä se vaan näyttää liian hopeiselta. Skottiystävälläni on ihana Pandoran rannekoru, joka alkaa vähitellen täyttymään charmeista mutta pelkkä pohja yksinään näyttää vähän tylsältä.

Photobucket


Uusimman Olivian mainoksista bongasin kuitenkin samaisen Pandoran uuden nahkaisen rannekkeen, johon saa samalla tavalla kerättyä mieleisiä koruja, kun perinteiseen versioonkin. Se yhdistää täydellisellä tavalla hopean ja hieman kullanhohtoisen nahan ja se näyttää ilman yhtä ainoaa lisäpalaa niin kauniilta. Pohjan käyn ostamassa heti kun palailen takaisin Kouvolaan ja toukokuun opintotuki kolahtaa tilille, charmeista en vielä ole ihan varma. Alimmainen kuukivellä täydennetty pala on ihana mutta samalla tavalla kolahtaa ylimmäinen Kalevala Koru -henkinen pala ja vaaleanpunertava kivi taas olisi kivan raikas ja kuulas. We'll see, ranneke on ainakin saatava asap!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

myydäänkö noita suomessaki?? miks mä en oo koskaan törmänny!! :-D

Suhkur kirjoitti...

Tottapuhuen samaa ihmettelin minäkin mutta Pandoran nettisivut (www.pandora.net) kertoo jälleenmyyjät ja niitä onki vähän jokapaikassa:O

Related Posts with Thumbnails