13.4.2010

Fitting Room Light

Tuntuu, että aina Suomeen tullessa on järkyttävä kiire, eikä se ainakaan helpota sopeutumaan takaisin arkeen tällä puolella Eurooppaa. Töitä on takana kolme pitkää päivää, tänään pääsin sentään vähän irrottautumaan näytön äärestä kun ajelin Kouvolaan näkemään ala-aste aikuista kaveria. Samalla oli tarkoitus käydä Lindexissä palauttamassa pesussa pilalle mennyt mekko mutta se mekko taisi vähän unohtua kotiin.. No mukaan tarttui jotain kivaa ja toivottavasti siitä mekosta saaduilla rahoilla voisi vielä ostaa jotain, sinne kun jäi vaikka mitä ihanaa!

Pakko kyllä myöntää, että Lindexiä tulee jokaikinen kerta ulkomailla ikävä! Alusvaateosastolta löytyy aina istuvia rintsikoita, vaate- ja asustepuolelta taas nykyään kaikkea ah, niin minun tyylistä. Harkintamyssyyn päätyi pari mekkoasiaa ja kassan kautta kotiutin puhvihihaisen miniminimekkosen käytettäväksi Lontoosta hankittujen hameiden kanssa.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket
Mekko H&M // Huivi BikBok // Koru River Island

Päivän asu on siis koottu lähinnä Lontoon tuliaisista, Hennesin tunikassa on ihanat olkapäät, BikBokin huivi taas on varmaan metrin leveä ja toivottavasti se ainoa raita-asia, minkä kesäksi tarvitsen ja sopivan pieni ja suloinen medaljonkikello sattui vihdoin ja viimein vastaa Riverissä! Mukaan ei muuten lähtenyt Lontoosta hirvittävän paljoa uutta vaatetta mutta sitäkin mieluisempaa! Ja tärkeimmät, eli uusi lompakko ja siisti ja istuva musta neuletakki, löytyi pitkän etsinnän jälkeen viimeisenä kokonaisena päivänä. Loput ostoksista näkyy varmasti tulevissa päivän asuissa mutta muutaman pikkujutun saatan esitellä vielä erikseen joku päivä...

2 kommenttia:

Hanna ja Anni kirjoitti...

oon miettiny itseki tuota hooämmän paidan ostamista <: ihana toi kellokoru !

Suhkur kirjoitti...

Rakastan tollasia vaatteita joissa on jotain extraa!^^

Related Posts with Thumbnails