27.2.2011

signature

Olen kirjoittanut useampaankin otteeseen suhteestani kosmetiikkaan; hurahdin lentokenttäelämään ja siirryin markettituotteista tax freen ihmeelliseen maailmaan. Olen laskeskellut, että lentokentältä ostetut ripsi- ja luomivärit ovat myös usein ihan saman hintaisia kun Nivea tai L'Orealin tuotteet Anttilassa. Olen siis koukuttant itseni muutamiin merkkeihin, Sensain ripsiväriin, MACin luomiväreihin ja kauniisiin hajuvesipulloihin.

Photobucket

Edellisellä kerralla kun istuin Edinburghin lentokentällä päätin kurkistaa uuteen MACin myymälään ja myyjän avustuksella löysin itselleni täydellisen sävyisen pronssin, Expensive Pink kun ei kuitenkaan ollut sävyltään se oikea.

Photobucket

Photobucket

Toisen meikkipussin suosikin löysin hajuvesihyllyltä, Nina Riccin Nina on ehkä vielä ihanampi kun Vera Wangin Floral Princess tai ainakin tuo vähän vaihtelua. Tosin epäilen, että tässä olisi ainesta kestotuoksuksi!

Meikkipussissa tuntuu tapahtuneen enemmän kun vaatekaapin puolella, julistin tammikuussa jonkin sortin lakon tapaisen ja olen ostanut parin kuukauden aikana vain yhden jakun, jota en periaatteessa olisi tarvinnut, aika hyvin! Tosin Asokselta on tulossa pieni paketti mutta siitä lisää myöhemmin;)

2 kommenttia:

brita kirjoitti...

tuo on kyllä hurjan söpö hajuvesipullo ja tuoksuki ihana :> oon ite vielä markettikosmetiikkavaiheessa, mutta kyllä ripsivärin on oltava jo sitä sensaita ja hajuvedenki jotain kalliimpaa laatua 8D pitää pysyä erossa tasokkaammista merkeistä etten jää niihin koukkuun :'D

Suhkur kirjoitti...

Sensai ja kallis hajuvesi onki kaikki mitä tarviaa;) Mulle on tainnut käydä just niin, että löysin ne vakkarituotteet vähän kalliimmista (onneks ei sentään mitään Diorin vitoset -hintaluokkaa:D) ja niistä on inhottava palata halvempiin kun ne vaan toimii:D No onneks noita luomivärejä tai hajuvesiä ei tarvii ostella kun sillon tällön eli sensai on ainoo joka syö budjettia, etenki ku sitä ei tunnu saavan kun helsinki-vantaan kentältä, josta en enää edes lennä usein:D

Related Posts with Thumbnails