9.2.2011

release

Kaksi ja puoli vuotta maailmalla ja etenkin kaksi ja puoli vuotta unelmieni koulussa on opettanut paljon ja tänään huomasin taas jotain uutta. Olen aina ollut vähän ujo omien luovien töitteni suhteen, kuvistunnilla kaikkien muiden maalaukset näytti hienolta ja vielä lukiossakin omasta työstä tuli mieleen ala-asteen ensimmäiset luokat.

Liekkö syynä tekninen manipulointi vai ihan vaan aikuiseksi kasvaminen mutta osaan nauttia oman työn hedelmistä ja näyttää niitä vihdoin muillekin! Piirrustukset on kehittyneet huimasti sitten ensimmäisen vuoden pakollisten "taidepläjäysten" ja voin jopa sanoa pitäväni simppeleistä kuvituksistani. Olen joka tapauksessa etsinyt kuumeisesti uutta grafiikkaa banneriin mutta kerran sitä oikeaa tuntunut löytyvän mistään niin päätin piirtää sen itse!

Photobucket Photobucket
Alkuperäinen lyijykynätyö skanneriin, parin Adobe -ohjelman läpi ja voilà! Parasta on kuitenkin se oma uskallus, parannettavaa on tietysti vaikka millä mitalla mutta en olisi itse uskonut, että ihan muuten vaan -raapustuksiani pistäisin mihinkään julkiselle paikalle esiin..

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ihanaa että olet taas linjoilla!
<3 ridge

Suhkur kirjoitti...

^^ <3 vastaan muuten siulle faboon heti ku saan sen viestin tai no ylipätään koko sivuston auki! xxx

Ronja kirjoitti...

kiitos että bloggaat taas... joatin on puuttunut kun olet ollut lomalla blogista :D

Suhkur kirjoitti...

:D Mut kieltämättä ihan kiva olla taas takas linjoilla:)

Related Posts with Thumbnails