23.2.2011

one down

Photobucket

Ensimmäinen muotinäytös takana ja fiilis on vieläkin katossa! Kaikki meni paremmin kuin hyvin, tupa oli täynnä, mallit ja vaatteet aivan mahtavia, lavasteena mm. vintagematkalaukkuja, -lintuhäkkejä ja -lamppuja ja se pieni palaute mitä kerkesin kuulemaan oli mahtavaa! Ainoa pieni moka sattui musiikin ajoituksessa mutta vähän epäilen, että se kuului ainoastaan meidän korvaan..

Photobucket

Vähän harmitti, että ei päästy tätä näytöstä kurkkimaan ollenkaan salin puolelta, koska mallien vaatettaminen piti kiireisenä mutta huomiseen näytökseen ollaan etsitty erikseen dresserit eli saatetaan jopa nähdä omat kädenjäljet lavalla! Taidan ottaa tuon paremman kameran mukaan ja napsia vähemmän rakeisia kuvia (catwalk kuva by kuvittaja-ystäväni Lana) tai sitten vaan kylmän viileästi varastaa ammattivalokuvaajien räpsimät otokset tällekin tontille.. Ylläoleva mekko on kuitenkin paniikissa saatu älynväläys kun piti keksiä äkkiä kymmenes asu, tottapuhuen se on yksi ehdottomista lemppareistani kaikessa yksinkertaisuudessaan, tai no, ehkä juuri siksi!

4 kommenttia:

brita kirjoitti...

damn haluan tuon asun itelleni paariin :'D

Suhkur kirjoitti...

:-D Toi etumuksen halkio on siitä ihana että ilman vyötä se taitaa olla avoinainen navan alle, oikee kylie-dress, sillee semihärski:D

brita kirjoitti...

joo vois ehkä olla hitusen liian hyökkäävä tuo etuosa mutta sivuseikkoja, sivuseikkoja 8)

Suhkur kirjoitti...

Niinpä, mitäpä sitä pienistä välittämään;D

Related Posts with Thumbnails