18.2.2011

The First

Joku lukija saattaa muistaa muutaman kerran asukuvissa pyörineen keltaisen nahkalaukun, jonka tilasin viime kesän alennusmyynneistä Asokselta. Laukku on ollut kovassa käytössä ja vaikka yleisesti ottaen olenkin ollut Asoksen PREMIUM merkkiin tyytyväinen, niin keltainen värinä on ollut sen verran arka, että tummat takit ovat värjänneet keltaista paikoittain vihertäväksi ja jostain syystä myös vähän punaiseksikin paikottain. Joululoman aikana tulin siihen tulokseen, että pidän salkkumaisesta mallista niin paljon, että voisin sijoittaa samantyyliseen laukkuun vähän enemmänkin rahaa kunhan väri ei olisi yhtä herkkä kun kirkkaan keltainen.

Photobucket

Iskin silmäni Mulberryn Spring 2011 mallistoon ja erityisesti kauniin yksinkertaiseen Edie laukkuun. En tottapuhuen yleensä välitä Mulberryistä, koska kaipaan asusteisiini yleensä jotain särmää ja merkki on yleisesti ottaen aika konservatiivinen mutta Edie on pienestä puulogosta huolimatta aivan täydellinen!

Käytiin reilu viikko sitten Lauran kanssa ensimmäistä kertaa hypistelemässä tuota laukkua ja se todellakin on täydellinen! Ryhdikästä ja paksua nahkaa, välttämätön olkahihna ja olkahihnassa vielä mummola (älkää kysykö assosiaatioista mitään:D) -henkinen kuosi. Tottapuhuen aluksi mietin, että Edie on sittenkin vähän liian pieni mutta mittailun jälkeen se osoittautui himpun verran isommaksi kun tämänhetkinen keltainen lemppari.

Nyt kun Wangin Roccoa ei tummanharmaana tunnu löytyvän mistään niin taidan tuhlata Losin matkabudjetista osan lentokentällä Edie -kaunokaiseen, joko mustana tai puuterisen beigenä (keltaisen laukun tuhosta oppimalla ehkä kuitenki siihen mustaan?). Tytön ensimmäisen sijoituslaukun tulee olla ajattoman mallinen ja sitä Edie ihan varmasti on!

kuvat mulberry

Ei kommentteja:

Related Posts with Thumbnails