11.2.2011

why settle for something imperfect?

Olen etsinyt jo hyvän aikaa sitä täydellistä statement kaulakorua, pari hyvää vaihtoehtoa löytyi Etsystä mutta kaikista löytyi myös jotain pientä vikaa. Jos jotain olen matkalaukkuelämästä oppinut niin sen on liityttävä shoppailuun; elä koskaan osta mitään, mitä et palavasti rakasta! Jätin siis kaikki ei niin täydelliset kaulakorut nettikauppaan, hyvä niin joululomalla Joensuun Hennesissä vieraillessa vastaan tuli seitsemän suurta metallipalloa ketjussa, ketju ei kuulunut suunnitelmiin mutta kotiin päästyäni toteutin visioni simppelistä mutta näyttävästä kaulakorusta.

Photobucket

Nappasin siis ketjun poikki metallileikkureilla ja pujottelin leveää satiininauhaa ketjun tilalle eli helppousasteeltaan diy sopii poropeukaloillekin! Kuvaillessa lopputulosta tuli mieleen, että metallihelmillä voisi leikkiä myös toisella tapaa, Manegista inspiroituneena, kaapista löytyy paksua samettinauhaa, joten pitänee kokeilla saanko tänään vielä jotain aikaiseksi..

3 kommenttia:

Hannah kirjoitti...

Onpa kivaa että oot takas blogaamassa! Sun juttuja on aina kiva lukea etenkin nyt kun oon ite ajatellu hakevani skotlantiin kouluun :)

Laura kirjoitti...

A velvet ribbon?! Nooooo! xx

Suhkur kirjoitti...

Kiva kuulla Hannah ja tuu toki sanomaan tänne jos päädet hakemaan tai tarviit apua:)

Laura, what would John Galliano say;D But no worries, it's too wide to use anywhere:/

Related Posts with Thumbnails