14.2.2011

all at once

Miksi aina tuntuu siltä, ettei ajoissa aloitetut valmistelut auta viime hetken paniikkiin millään tavalla?! Hyväntekeväisyysmuotinäytöksen ensimmäinen näytös näkee päivän valonsa reilun viikon kuluttua ja jostain syystä tämä jäljellä oleva viikko tuntuu ennemminkin parilta tunnilta!

Tänään saatiin kuitenki alta pois ensimmäinen lehtihaastattelu ja lyhyt kuvaussessio, huomenna tiedossa ensimmäinen sovitus mallien kanssa, keskiviikkona kenraaliharjoitus ja loppuaika ennen tiistain näytöstä menee lippuja myydessä, asuja muokatessa ja sataa muuta "pikkujuttua" hoitaessa! Näytöksestä toivottavasti lisää heti lähipäivinä kun vaan aikaa kuvien muokkaamiseen ja karsimiseen löytyy!

Photobucket

Päivä meni siis työpajalla ommellessa ja stailatessa viimeisiä silauksia asuihin, joten päivän asu oli yllättäen väärä valinta. Milloinhan opin, ettei langan pätkien ja tekstiilipölyn keskelle kannata ikinä laittaa päälle mustaa..? Eikä varsinkaan mitään pitsistä, joka voisi tarttua kaikkeen enemmän tai vähemmän törröttävään asiaan!

2 kommenttia:

brita kirjoitti...

mahdoton tehtävä pysytellä poissa mustien pitsisten juttujen luota :) ostin alennusmyynneistä boleron, jonka selkä on pitsiä ja se vaan on niin <3

Suhkur kirjoitti...

Eikä, mistämistä?? Ostin iteasiassa asokselta neuleen, jonka selkämys oli läpikuultavaa silkkiä ja vähän aattelin jos tuunaisin toisen neuletakin samalla idealla mutta pitsillä..

Related Posts with Thumbnails