8.2.2011

Where have you been Chuck Norris?

Kerkesin jo vähän unohtamaan Semi Permanentin olemassa olon, kunnes sähköpostiin kolahti pari viikkoa sitten viesti kommentista, kiitos siitä Ronja, ehkä palailen taas pitkästä aikaa linjoille. Aluperin tarkoitus oli tosiaan vaan pitää pientä taukoa koulukiireiden takia, sitten päätin venyttää tauon joululoman ylitse ja keskittyä perheeseen ja ystäviin mutta arjen taas alkaessa uuden vuoden jälkeen on tapahtunut ihan liikaa kaikkea ihanaa, enkä ole malttanut istahtaa näytön ääreen kirjoittamaan tyylistä.

Photobucket

Photobucket
Ne muutamat kerrat kun olen tauon aikana koskenut kameraan, joulukuun lumikaaokset Skotlannissa ja uudenvuoden juhlat Itä-Suomessa

Paljon asioita on kerennyt muuttumaan lyhyessä ajassa (tuskallisimpana uutuutena varmaan Photobucketin uudistuminen;D), olen vain yrittänyt nauttia kyydistä ja erityisesti ystävien seurasta niin Suomessa kun Skotlannissakin. Suurimpana "oikeana" muutoksena kuitenki kesäkuun alussa koittava muutto Helsinkiin, en uskalla sanoa lopullisesti mutta pidemmäksi aikaa nyt ainakin. Koulua olisi ollut jäljellä se vapaaehtoinen viimeinen vuosi mutta sain sähköpostiin niin hyvän tarjouksen, etten miettinyt kahta kertaa pakkaisinko tavarat jo nyt kolmannen vuoden jälkeen keväällä vai jäisinkö pakertamaan honorssia. Todellakin, tämä on se hetki, jolloin on vaan nautittava kyydistä!

Toivottavasti Semi Permanent pysyy matkassa mukana entiseen tapaansa! Haluaisin kovasti tallentaa etenkin Losin kuukauden matkapäiväkirjamaiseen muotoon tänne ja kevät on muutenkin täynnä kaikkea kivaa muotinäytöksistä muuttoon, että blogi varmasti auttaa pitämään asiat järjestyksessä;)

8 kommenttia:

brita kirjoitti...

kuulostaa kivalta :) ja eiköhän täällä oo lukijoita jäljellä vaikka välillä tulisikin pientä taukoa.

Suhkur kirjoitti...

Kiva kuulla^^ Ja oonko ehkä vähintään viikottain käyny tsekkaamassa sun profiilin josko oisit intoutunut perustamaan blogin tällä välillä;D

Sja kirjoitti...

heiii! tervetuloa "takaisin" :) kiva lukea sun juttuja edes silloin tällöin :))

Suhkur kirjoitti...

Kiitos, vähän tais tulla jo ikävä kun en oo kerenny samaa tahtia lukemaan muittenkaan blogeja mut tästä on hyvä taas palata arkeen:)

brita kirjoitti...

aww :'D oon liian laiska pitään blogia! se olis pelkästään tauolla.

Suhkur kirjoitti...

Voin allekirjottaa ton, etenki kun kattelee noita syksyn kuukausittaisia postausmääriä:D Mut jospa tää laskimus ottais itteään niskasta kiinni..

brita kirjoitti...

tuun painostaan tänne jos ei ala tulla postauksia hahaa :'D

Suhkur kirjoitti...

:-D Ihan hyvä vaan jos joku ruoskii jatkamaan:D

Related Posts with Thumbnails