1.8.2010

mind the toughness

Ihana viikonloppu takana, paljon hyvää ruokaa, mahtava seuralainen, paskoja vitsejä ja niin huonoja elokuvia, että ne on jo hyviä! Ainoa huono puoli löytyy viime öisestä mosh pitistä, jonka aikana onnistuin heilauttamaan pääni aika mukavalla voimalla päin seinää. Virheistä viisastuu, seuraavalla kerralla juon pari lasia enemmän viiniä niin ehken tuntisi sitä kipua :D

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Kahden hengen kreisibailauksen lisäksi lauantai -päivän tavoite oli hengailla kaupungilla ja käydä hyvin syömässä, jossain vaiheessa päivää homma kuitenkin vaihtui hard core -shoppailuun seuralaiselle. Omat löydöt rajoittuivat kaikkeen pieneen, enemmän olin henkisenä tukena sparraamassa kulutusjuhlijaa. Onneksi oma talous kärsi vähemmän, Lindexin aleista löytyi kolmen korviksen setti, josta käyttöön halusin etenkin tuon salaman. MACin uusi luomivärinappi taas on ollut mielessä jo pitempään mutta vihdoin sain marssittua Stockalle ja myyjän avustuksella päädyin sävyyn nimeltä Expensive Pink, joka hohtaa kauniisti kullan ja persikan sävyissä, sopii siis mainiosti niin arki- kun iltameikkiinkin! Lindexistä löytyi myöhemmin myös pitsiyksityiskohdin varusteltu t-paita, joka sopii täydellisesti Asokselta tilattuun hameeseen (siis joo, hups, repsahdin -70% alekyltin kohdalla)!

Nyt taitaa shoppailu loppua tähän taas vähäksi aikaa, ennen Skotlantiin lähtöä tarvitsen enää muutaman parin mustia legginssejä ja alusvaatteita!

4 kommenttia:

Em kirjoitti...

Uuuh, viimeksi tänään katselin lentoja Ediin marraskuulle, suunnittelen pitkää viikonloppu reissua rahatilanteen sen salliessa. (En edes tajua että voin kaivata sinne näin paljon, olen luultavasti ollut edellisessä elämässä skotti.)

Onko macin luomivärit ollut hyviä?

Nimim. Sitä oikeaa väriä miettiessä.

Ps. Milloin lennät?

Suhkur kirjoitti...

Ojjoi, skotlantiholisti:D Mua houkuttelis käydä Manchesterissa tai Belfastissa nyt syksyn aikana mut pitänee katella mikä toi rahatilanne taas on.. Mut onneks Glasgow ja Edinburgh on niin lähellä et sinne voi mennä vaikka oisin persaukinen:D Lento on varattu 7. syyskuuta takas kotiin^^

Ja MACin luomivärit on ihan parhaita! Ainoat värit jotka kestää mun silmissä koko päivän rullaantumatta tai kulumatta, ehdottomasti hintansa väärti:)

Em kirjoitti...

Jeajj, Manchester oli musta kiva, vietettiin siellä yhdeksän tuntia :> Tai keskusta oli kiva, mutta melko mitään sanomaton, ja liian uusi itselleni, kun tykkään vanhoistavanhoista rakennuksista niin paljon!

Sullahan on lähtö jo sitten ihan kohta! Sanoisin että olen kateellinen, mutta taidankin todeta että olen puolestasi iloinen ;>

Vitsit, ehkä munkin pitäis sitten vaan mennä ja ostaa MACin luomiväri, ripsari ja meikkivoide löytyy, ja ne onkin olleet hyviä, joten ehkä pitäisi sijoittaa siihen luomiväriinkin, hmm.

Suhkur kirjoitti...

Joo, jostain luin, että se on sekotus uutta ja vanhaa ja että sitä vanhaa tehdasmeininkiä pitää "ettiä", toinen eri jees mesta vois olla York tai Newcastle, tai Lontoo <3 Mut ilmottaudu tännekki jos oot tulossa Ediniin, niin käydään vaikka ihan irl kahvilla:D

Ja kannattaa tsekata ne MACin triotki, aika kivoja sävyjä oli ainaki stockalla viikonloppuna:)

Related Posts with Thumbnails