19.8.2010

obs!

Normaali bloggaaminen maistuu edelleen vähän puulta tai viimeiset viikot Helsingissä tältä kesältä ovat vaan vieneet mennessään. Olen käynyt kotona vaan nukkumassa, jos sitäkään ja samalla linjalla taidetaan jatkaa seuraavakin viikonloppu. Jossain välissä pitäisi aloittaa pyykin pesu ja pakkaaminen, matkalaukku elämä alkaa taas kun reilun viikon päästä pakkaan kamat Koskelasta ja alan sahaamaan kutostietä ylös alas seuraavan puolentoista viikon ajan. Sitä ennen pari vinkkiä!

Hakaniemen Instrumentarium myy kaikki aurinkolasinsa puoleen hintaan (Gucci taisi olla ainoana -30%), hyllyiltä löytyy vielä klassikkoja RayBaneja, Voguen jättipokia ja kasa supermakeita räppipleksei! Omani on kauan kaivatut perusmustat rillit oranssilla sisälmyksellä, 25€!

Photobucket

Toinen menovinkki on tamperelaisille, DesignOnTampere järjestää Pop-up Kaupan Tampereen Taidehalli TRykkösessä 22.8.-19.9. Pakkasin eilen kauppaan myytäväksi IVANAn mekkoja, takkeja ja neuleita, kaikki on "normaaleja" tuotteita mutta hinnat on tiputettu mallikappaleita vastaaviksi. Tsek ut!

Photobucket
kuva: IVANAhelsinki

Ei kommentteja:

Related Posts with Thumbnails