9.8.2010

i see spots

Viikonloppu meni jälleen kerran mahtavassa seurassa ja kreisibailaamisen merkeissä. Vanhanaikaiset kotibileet järvenrannalla, talo täynnä puolituttuja, olohuone tanssilattiana ja terassilla käydyt keskustelut on jotain sellaista, josta tehdään vuosittainen perinne! Niin kun olen aiemminkin tainnut todeta, parhaista bileistä ei jää sen kummempaa todistusaineistoa kameraan ja hyvä niin, ne asiat, mitkä sattuu muistamaan on paljon kivempia kun yksikään valokuva!

Photobucket

Aamulla sentään jaksoin kuvata pitkästä aikaa päivän asun, tosin kiireessä se ainoa kuva ei ehkä ole kaikista kuvauksellisin. No mitäpä tuosta, keltainen nahkalaukku istuu kuitenkin kokomustan kaveriksi hyvin. Jalkaan piti eksyä työkaverin skyscrapereiksi nimeämät DinSkon korot mutta superkiireiseen päivään tajusin onneksi valita tennarit!

4 kommenttia:

Em kirjoitti...

Ha ha, en kestä! Katselen samanlaista/hyvin samannäköistä laukkua itsekin asokselta, mutta mustana!

Miten pieni se oikein on, onko mitään käyttöä kun metsästän jokapäiväiseen käyttöön paljon tavaraa nielevää laukkua, vai yksinkertaisesti liian pieni sellaiseen?

Suhkur kirjoitti...

Jotenki voin kuvitella, että jos käytäis yhdessä shoppailemassa niin tartuttais aina samoihin releisiin:D

mut toi laukku on muuten yllättävän iso, se on jotenki syvyydeltään niin iso että veti eilenki sisäänsä vesipullon, eväsrasian, ison lompakon, meikkipussin, paksuhkon neuletakin ja kaiken muun pikkusälän. Ja ihana kun siinä on lokeroita ja taskuja, niin kaikella on olevinaan oma paikkansa:D

Em kirjoitti...

NO NIINPÄ! Ehkä meidän ei kannata lähteä yhdessä shoppailemaan, rahaa palaisi kun bongailtais kilpaa ihanuuksia joita molempien olisi ihan pakko saada, siitä ei lompakko parat selviäisi ;D

Vitsit, tekis niin mieli tilata se laukku!

Miksi niitä ei myydä Helsingissä jotta voisin käydä paikanpäällä mulkoilemassa, piru vie!

Suhkur kirjoitti...

Niin totta! Niin pitkään kun kituutan kelan tuilla niin en lähe sun kaa mihinkään:DD

Eiks se oo alessa se laukku? Mulla kävi tuuri, ton lähtö oli vajaa 70puntaa ja sain sen muistaakseni 25, ihan kiva aidosta nahasta..

Related Posts with Thumbnails