6.8.2010

sun in the shape of satchel

Propsit DPD:n asiakaspalvelulle, jotka soittelivat vielä perään ja varmistivat, että paketti oli päässyt ehjänä perille! Asoksen tilaus saapui siis vihdoin Arabianrannan Siwaan ja pääsin eilen illalla aukaisemaan paketin, alesta bongatut kiilat olivat reilusti liian pienet, Asoksen koko 41, ei todellakaan vastaa vaikkapa DinSkon kokoja, popot lähtee joko kämppikselle briteissä tai Huuto.nettiin myyntiin. Hamekin oli vähän oudon mallinen mutta yritetään vielä eri yläosien kanssa!

Keltainen nahkalaukku oli kuitenkin kaikkea sitä mitä olin ajatellutkin, ellei jopa vähän enemmän. Sadat taskut, helpon kokoinen malli ja kaksi hihnaa on ihan parasta! Materiaalikin vaikuttaa samalta kun aiemmin ostettu Asoksen nahkalaukku, juuri sitä mahtavaa nahkaa, joka kuluu kauniisti käytössä ja näyttää parhaalta parin vesisateen jälkeen. Ja se väri, aivan mahtava, sopii parhaiten varmasti mustavalkean talvitakkini kanssa!

Photobucket

Photobucket

Läppäri ei laukkuun mahdu mutta sitä varten on eBaystä huudettu Zaran miesten malliston laukku ja ehkä se miniläppärikin jossain vaiheessa saapuu paljon matkustavan elämään, siihen asti laukkuun laitetaan kaikkea muuta. Paras laukkuostos aikoihin!

Nyt takaisin viikonlopun viettoon, junailin eilen siis takaisin Itään, huomenna on vuorossa ihanan Annan läksiäiset/synttärit ja sunnuntaina palailen arkeen ja Helsinkiin, parasta!

Ei kommentteja:

Related Posts with Thumbnails