26.8.2010

it's life, live it

Järkyttävä kiire ja höykytys jatkuu vielä muutaman päivän kun muutan Helsingistä pois sunnuntaina. Siihen asti viikko kuluu pitkälti töitä tehden, juhlien ja pakaten! Samalla tavalla on vietetty alkuviikkokin, tosin juhlinta keskittyi ainoastaan Fashion Photo Helsinki -näyttelyn avajaisiin ja lasilliseen skumppaa. Kamera on unohtunut päivittäin laukun pohjalle, ainoa kuva, mikä viime viikon ajalta löytyy, on nimenomaan eiliseltä työmatkalta, kertoo varmaan jotain pienestä kiireestä..

Photobucket

Tosin hetkessä eläminen on parasta, mitä tiedän ja kaiken kiireen keskelläkin tunnun arvostavani kaikkea ja kaikkia ympärilläni entistä enemmän. Toisin sanoen, life's good! Haikein mielin kyllä painan huomenna Arabian toimiston oven kiinni mutta toisaalta odotan hirveästi paluuta Britteihin! Ja melkein voin vannoa, että vielä jossain vaiheessa palaan takaisin tuttujen ihmisten luokse Uudenmaankadulle ja Arabiaan olkoonpa asiana mikä hyvänsä, sen verran hyvää palautetta olen saanut..

Nyt takaisin työmaalle, pienen huoneen tavaramäärä ei tunnu pienenevän vaikka tekisin mitä!

4 kommenttia:

Em kirjoitti...

Oon järjettömän loistava vastaamaan, mutta siis hei, ei se mustalaukku ollut alennuksessa, vaan muistaakseni 65 tjn, eli ihan normi! Sulla on käynyt tsägä, toistaiseksi en tilannut laukkua, yritän keskittyä vieroittamaan sitä mielestäni aktiivisesti :D

HALUAN SKOTLANTIIN!

Ihan vakavaa keskustelua kävin äsken avon kanssa ediin muuttamisesta, mun sydän jäi sille tielle! Niin arvasin tän ennen reissua. Ja muistan elävästi kaikkien varoitukset siitä miten tulen pettymään sateiseen, rumien ihmisten kansoittamaan saareen jossa saa vaan pahaa ruokaa.
Pah sanon, niillä ei selvästi ole kykyä nähdä kauneutta!

Oho, anteeksi avauduin!

Suhkur kirjoitti...

Oikeesti mikä löytö toi laukku oli, täydellisen kokonen ja väripilkkuna ihan mahtava, on tainnu olla käytössä päivittäin siitä asti kun se saapu!

Ja oikeest ihanaa, että joku muukin näkee Skotlannin kauneuden^^ Ja ihan totta jos on sellanen sauma että pääsette ediniin muutamaan niin suosittelen lämpimästi! Ja nyt kun rynski lentää suorana niin nopeestihan sieltä pääsee pois jos koti-ikävä yllättää. Mulla on pari vuokranvälitysfirmaa joita voin suositella ja kivoja asuinalueita hyvällä paikalla + usein opiskelijahinnoin. Kerro oikeesti jos voin jotenki auttaa:) Ja hei suunsa avaamisesta ei oo ikinä haittaa:DD

Em kirjoitti...

Siis ihan mahtavaa, todellakin kaipaan neuvoja jos (ja toivottavasti KUN) sinne muutettais, ihan älyttömästi apua ihan kaikista vinkeistä mitä vaan on antaa :D Mutta ennen vuodenvaihdetta tuskin ollaan edes tehty mitään päätöksiä, oon vaan jo niin muuttamassa sinne, en näe mitään muita mahdollisuuksia, pitää vaan saada toi Teemu ymmärtämään että sinne pitää lähteä PIAN! ;D

Suhkur kirjoitti...

Miten jäi sun kommentti täysin huomaamatta?! mut siis pitää vaikka vaihtaa meiliossia tai faboo, ni helpompi ehkä heitellä sinne kaikki infot ku tulla täältä aina ettii:D mun meili pitäs ainaki löytyy tuolta profiilisivulta.. Toivottavasti saat Teemun ylipuhuttua ja asiat rullaamaan, duunia sieltä ainaki löytyy ihan kaikille jotka osaa enkkua (eikä sekää tunnu aina olevan niin justiinsa:DD)

Related Posts with Thumbnails