1.9.2010

Dear Diary

Niin paljon on taas kerennyt viikon aikana tapahtua, etten tiedä mistä aloittaisin.

Suurimpana muutoksena varmaan työharjoittelun päättyminen ja muutto väliaikaisesti Kouvola-Kitee akselille; palaute IVANAlta oli niin mahtavaa, etten vieläkään ole varma miten perin tässä pitäisi elää ja olla. Hymyilyttää vieläkin. Tästä on järjettömän motivoivaa jatkaa eteenpäin, suunnitelmia ja unelmia tällä hetkellä on paljon ja tavoitteena on lähteä toteuttamaan seuraavaa etappia mieluiten jo ensi keväänä. Muutto pois Koskelasta taas sujui reilussa puolessa tunnissa, tosin alkuvalmistelut tein niin nopeasti, että nyt pestään pyykkiä, silitetään ja pakataan kaikki uudestaan Skotlantia varten. Vähän tuntuu, ettei tätä kaaosta hoideta ihan puolessa tunnissa...

Photobucket

Viimeisinä Helsinki -päivinä kerkesin vielä juhlia kavereitten kanssa ehkä vähän turhankin railakkaasti, kolmelta yöltä unta kertyi vajaat 15 tuntia. Univelkojen kuittailu jatkuu vieläkin, etenkin kun olen jostain syystä onnistunut täyttämään päiväni koko viikon ajalta, onneksi tiedossa on taas kaikkea ihanaa kampaajasta (kuten kuvasta käy ilmi, tulee tarpeeseen!) ja parhaista ystävistä, maailman suloisimpaan kummityttöön!

Photobucket

Photobucket

Eilisen asu on jälleen kerran kiireessä kuvattu Lindexin sovituskopissa, merinovillainen maailman ihanin viitta on saatu palkaksi IVANAhelsingiltä muutaman muun ihanan jutun kanssa, laukku taas parin vuoden takainen ostos Briteistä ja tämän kesän lemppari, leohuivi Hennesiltä. Jostain syystä rakastan konjakinruskeaa ja muuten kokomustaa yhdistettynä tuohon viittaan, enkä muuta ole edes viitsinyt yrittää kokeilla.

2 kommenttia:

Em kirjoitti...

En löydä sun s-posti osoitetta!

Suhkur kirjoitti...

tiinako_ (a) hotmail . com :)

Related Posts with Thumbnails