21.9.2010

i wish it would rain

... ihan vaan, koska posti toi eilen uuden sateenvarjoni! Ehkä sitä sadetta vielä riittää, nyt pitää kuitenkin nauttia semilämpimistä ilmoista, ulkona voi kulkea neuleessa ja ballerinoissa, tukka ei kiharru heti kun työntää nenänsä ulos ovesta ja paikalliset vadelmat maistuu vielä hyviltä!

Photobucket

Photobucket

Tämän takia pidän syksystä, vaatekaappi on parhaimmillaan kun päälle voi laittaa melkein mitä vaan, kauppojen syksyn lookbookit näyttää upeilta ja kaikki tuntuu uudelta ja ihanalta. Hyvä fiilis jatkuu ties monetta päivää putkeen!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hi Suhkur! I've read your blog for the whole summer now and have to say, you have a great sense of style! I can't understand all your texts even with Google Translate but you still give me a lot of inspiration how to combine new outfits! Thank you for all the tips!

With love, Sofie

brita kirjoitti...

syksy on tosiaan just parasta aikaa, ihan jo pukeutumisen kannalta :) kesäihmiset ei ikinä tajua tätä! tykkään itse kesästäkin paljon, mutta silloin on niin kuuma että ei voi käyttää kuin jotain ohuita toppuja ja se alkaa vähän nakertaa jossain vaiheessa :p tosi kiva tuo paita + olkapääjutut!

Suhkur kirjoitti...

Thanks for the kind words Sofie, it's always nice to hear if somebody likes my style! And sorry for the poor translations with google, my flatmates have a laugh every time they use it on my blog!:D Hugs and kisses!

brita, Täysin samaa mieltä, mulla meinas mennä hermo tänä kesänä siihen helteeseen kun päälle piti vetää aina ne samat hellemekot, joista en tykännyt yhtään eikä shoppailu siinä kuumuudessa pahemmin kiinnostanu:D En muutenkaan tykkää superkuumasta, saati sitten kun siinä kärsii oma tyyli!

Related Posts with Thumbnails