14.9.2010

Online

Paluu takaisin Skotlantiin sujui vaivatta, tytöt oli vastassa kentällä ja lomaviikko menikin kevyesti uuteen asumisjärjestelyyn tottuessa, höpötellessä aamuyöhön asti, juhliessa ja shoppaillessa kaikkea pientä ja tärkeää, joihin yllättäen meneekin hirveästi rahaa. Viikko elettiin ilman nettiä, joten jätin suosiolla päivitykset pois kuvioista. Ei sillä, aikaa ylimääräiseen netissä hengailuun ei pahemmin ollutkaan.

Pikkuhiljaa voisin yrittää palata takaisin normaaliin postaustahtiin kesän jäljiltä, etenkin kun vaatekaapissa on tapahtunut kaikkea ihanaa. Kaikkien tavaroiden läpikäyminen muuton takia tekee hyvää, ra-kas-tan vaatteitani, pystyin luopumaan muutamasta hassusta paidasta ja kaikki muu tuntuu olevan jatkuvassa käytössä, vuosi sitten aloitettu projekti on siis hyvällä mallilla!

Photobucket

Viikon ainoa asukuva löytyy tältä päivältä kun kaivoin vesisateeseen viime kesänä huudetut Zaran maiharit jalkaani. Voi, miten oonkaan kaivannut noita kenkiä! Ihanaa siis olla kotona!

5 kommenttia:

Em kirjoitti...

hitto soikoon, olen niin kateellinen, nauti elämästä siellä munkin puolesta! ja vastaan sun sähköpostiin nythetikohta koska olen vain unohtanut! anteeksi.

brita kirjoitti...

hiemankos tosiaan kivat nuo maiharit! mullakin projektina löytää jotkut siistit maiharihenkiset kengät, kun viime syksynä mekasta ostetut oli niin kovassa käytössä + huonokuntoiset ettei niitä pystynyt parantamaan edes suutari keväällä D:

Sja kirjoitti...

ihanasti sanottu: "vaatekaapissa tapahtunut kaikkea ihanaa" :D olitko sä se, joka sano, että hiukset on uusiutuva luonnonvara? :D mahtavia sanavalintoja :D

Anonyymi kirjoitti...

bahaha go and eat some wood xx

Suhkur kirjoitti...

Faboillaan Emilia asap! Ja todellakin nautin kaikesta täysin rinnoin ennen ku stressi iskeytyy taas niskaan:D

Brita ne on mun ehdottomat lempparit, tosin oon miettiny Vagabondin mustia vähän siistimpiä maihareita rinnalle ku nuo on aika grunget:D Kannattaa tsekata, vaikka kauheen kalliitha ne on mut onpaha sit vuosiks taas iloa..

Voi Sonja, only if you knew:D Mut tosiaan, tästä päästä noi on ja outouksia kyl riittää jokalähtöön, parasta on yrittää kääntää niitä suoraan suomesta enkuks:D

And Emma, dont even want to reply to you! im ignoring u again!

Related Posts with Thumbnails