18.9.2010

sköna hem

Eilinen IKEA -reissu oli erittäin tuottoisa ja muutaman tunnin siivous- ja kokoamisurakka loihti varastotilaa muistuttavasta läävästä ihanan ja kodikkaan fashion studentin huoneen!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

En voisi olla tyytyväisempi lopputulokseen! Säilytystilaa on rutkasti enemmän, eikä lattia enää lainehdi tavaroista, jotka ei toissapäivänä vielä mahtuneet kaappiin. Nyt kaikki roju ei loju enää ympäriinsä, vaan kaikella alkaa olla selkeä paikkansa, niin siivoamisenkin luulisi olevan helpompaa.. Kumma kyllä se tavaramäärä kasvaa parissa vuodessakin ihan naurettavaksi ja olen jo vähän alkanut pelkäämään sitä hetkeä, kun täältä pitää muuttaa pois, onneksi siihen on vielä toiset pari vuotta aikaa!

3 kommenttia:

Sja kirjoitti...

Tuntui kuin olisin ollut Vantaalla, kun kävin Ikeassa viikko sitten. Ja lähes noloa myöntää, mutta se tuntui melkein kotoisalta :D

Anonyymi kirjoitti...

Ihanan ihana huone! Tosi hyvin oot saanu säilytystilat ja kaikki. Pitää nyt tulla käymään näitten viimestään kahen vuuen sisään :)

-ridge

Suhkur kirjoitti...

Sja, Ja se melkein suomalaisten ruokien näkeminen, ihan parasta vaikka en suurimmasta osasta oikeesti edes tykkääkään:D

You're more than welcome Ridge (ja Jupe kans!)! Ja et usko miten ihana oli saada lisää säilytystilaa, itku meinas päästä ku kamat ei mahtunu tuohon yhteen vaatekaappiin:D En kyl ihan tajua miten miun tavarat mahtu mihinkään viime vuonna...

Related Posts with Thumbnails