26.9.2010

Sweet details

Kaikki eilen illalla aloitettu jäi viinipullojen ja X-Factorin jalkoihin, niin kävi myös pienille jutuille, jotka toin mukanani Edinburghista. Pienellä rahalla sai paljon ihania juttuja, joita olen fiilistellyt koko aamun. Toissapäiväiseltä "ostoslistalta" ei lähtenyt mukaan mitään, päädyin sen sijaan ostamaan ehkä vähän enemmän itseni näköisiä tunikoita, olkapääjutut näyttää vieläkin kivoille ja harmaan sävy on juuri oikea.

Photobucket

Photobucket

Henkalta lähti mukaan myös paketillinen imelän söpöjä sormuksia, jostain syystä Love -sormus sulatti sydämen ja se näyttään pikkurillissä vallan herttaiselta.

Photobucket

Eniten fiiliksissä olen kuitenkin Topshopin pikkuisesta kukkarosta, johon on fiksusti laitettu myös korteille omat lokeronsa! Lähtee varmasti mukaan torstaina kun suunnataan paikalliseen.

Photobucket

Kotimatkalla bongasin vielä kirjakaupan ikkunasta tuoreimman i-D -lehden ja Kirsi Pyrhösen kannessa, sisältä löytyi mahtava editorial minimalismista struktuuriin, jostain syystä tyli mieleen moderni powerdressing...

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihanan suloisia sormuksia! Onko muotilehdet siellä muuten paljonkin halvempia kun Suomessa vai oonko mä ainoa joka ei raski ostaa akateemisesta yli kympin lehtiä?:-D

Suhkur kirjoitti...

Joo kaikki lehdet on täällä suhteessa suomen hintoihin tosi edullisia! Etenki jos vertaa noita i-D:n tapasia tyylilehtiä, niin kirjan paksuset lehdet maksaa yleensä jotain vitosen ja kympin väliltä kun suomessa niistä saa pahimmillaan maksaa parikin kymppiä.. Jos oot suuntaamassa britteihin niin varaa matkalaukusta pari kiloa lehdille:)

Related Posts with Thumbnails