4.9.2010

Maybe you should but I know you won't

Pakoilen jälleen kerran pakkaamista ja siivoamista, matkalaukku elämä alkaa jo vähitellen kyllästyttää ja odotan kotiinpaluuta järjettömästi. Eikä asiaa tietenkään auta yhtään, että kaverit roudasivat tavaransa sisälle jo tänään ja ilmoittivat, että jääkaapissa odottaa viinipänikkä erästä suomalaista Black Towerin ystävää. Enää muutama päivä ja voin alkaa ikävöimään taas Suomea:D

Bloggaamisen ohessa olen fiilistellyt mm. viimeisiä Helsingin kämpästä nähtyjä auringonlaskuja ja pinkkiä taivasta...

Photobucket

... Hennesiltä ostettua ponchoa

Photobucket

Photobucket

... ja uutta tukkaa, joka leikattiin tarkoituksella vähän liian lyhyeksi mutta, josta pidänkin juuri näin. Ja tietysti huomista kummitytön halaamista!

2 kommenttia:

brita kirjoitti...

tukka näyttää kyllä tosi hyvältä! sulle sopii tosi hyvin lyhyt tukka, sopisi varmaan vieläkin lyhyempi.

kauheita nuo h&m:n ponchot, kun oon ajat sitten luvannut itelleni etten koskaan enää ponchoa käytä, mutta nyt kun niitä on näkynyt parin bloggaajan päällä niin nehän on alkaneet tietenki houkutella :D pitänee käydä itsekin ainakin testaamassa sovituskopissa.

Suhkur kirjoitti...

Mustakin mulle parhaiten käy graafinen ja lyhyt tukka, jotenkin näytin tosi valjulta etenkin sen ponnarin kanssa!

Ja toi poncho on niin mainonnan uhri -juttu ku olla ja voi (ja ei-koskaan-ikinä-tollasta-päälle-enää juttu kans!):D meinasin eka jättää välistä kun sain ivanalta sen viitan mut sovitin kuitenki Joensuussa enkä sit raaskinu jättää vikaa kappaletta kauppaan:D Mut on se oikeesti kyl tosi lämmin ja mukavaki!

Related Posts with Thumbnails