19.9.2010

what a wonderful day

Ei tule mieleen parempaa tapaa viettää sunnuntai -päivää kuin;

Photobucket
Etsien inspiraatiokuvia helmikuiseen hyväntekeväisyysmuotinäytökseen, teemana on tänä vuonna vuosikymmenet ja meille sattui kaikkien kauhuksi 90-luku, alan kuitenkin olemaan enemmän kun innoissani koko hommasta! Etenkin kun näin aluksi saan selata kaikkia ihania lehtiä luvan kanssa, ysäreimmät lookit taitaa löytyä LOVE -magazinesta.

Huoltaen laiskasti kynsiä ja haaveillen samalla Minxeistä. Aion heti huomenna selvittää tekeekö kampuksen kosmetologit muuta kun perusmanikyyrejä vai varaanko ajan keskustaan.

Kuunnellen syntymäpäiväksilahjaksi saatua Stellan levyä repeatilla <3

Shoppaillen netissä korusivustolla, jonka loppuunmyyty lappua olen kytännyt jo ihan liian monta kuukautta. Tänään vihdoin tärppäsi! Toivottavasti posti ei vie kauaan jenkeistä. EBaystäkin on tulossa kotiin pari pientä mutta elintärkeää juttua Skotlannin epävakaiseen säähän mutta ne on tilattu jo aikaa sitten ettei menisi ihan holtittomaksi tämä törsääminen.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ihanaa kun tykkäsit levystä! <3
ps. jos se on se minkä mie hankin :D ja ysäri! ehkä paras aihe heti kasarin jälkeen, ainaki miusta! :D
-ridge

Suhkur kirjoitti...

tottahan tykkäsin, ihan fiilareissa hoilasin mukana^^ Ja joo, ysäri on ihan huippuaihe mut siitä on ihan jättekiva saada aikaan jotain oikeesti tredikästä eikä vaan naamiaiskamaa:DD

MouMou kirjoitti...

Ah, täydellisen värinen lakka!:)<3

Suhkur kirjoitti...

Mavalan La Paz on ehkä täydellisin pinkki ikinä^^

Related Posts with Thumbnails