29.7.2010

Jäätelökesä

Kerroinko jo, että rakastan harkkapaikkaani? Koskaan aiemmin en ole tainnut herätä vapaaehtoisesti kuudelta aamulla ja ollut jo heti seitsemän jälkeen työpaikalla pakkaamassa vaatteita yhden lempiyhtyeeni artistille, naputtelemassa reilua 200 sähköpostia ja leikkaamassa värikarttoihin 2*2cm pieniä paloja. Olen tehnyt koko viikon ylipitkiä työpäiviä ja vaikka vähän väsyttääkin, niin intoilen silti töistä ihan jatkuvasti!

Photobucket

Photobucket

Työn ohella intoilen myös maanantaina mukaan lähteneestä mekosta, joka muistuttaa minttu- ja mansikkajäätelöstä. Harkkapaikka on tainnut aivopestä värien ja kuosien käytön suhteen mutta eihän näin söpöä heppamekkoa voi jättää kaapin pohjalle, saati mallikappalerekkiin!

8 kommenttia:

Julia kirjoitti...

Joo täällä toinen pimahtanut joka on koko kesän polkenut töihin hymyhuulilla... siis mitä tää nyt on. Töissä ei pitäisi olla niin mukavaa, niin tajuaisi välillä haalia itselleen vähän vapaatakin.

Ja aah, omistan yhden toisen mekon, jossa on toi sama kuosi, mutta siniruskeena. Ihan vaan sen takia, että toi minttusävyinen värtitys oli vähän turhan pastelli mulle ja oon muutenkin atm. aivan rakastunut kaikkeen siniseen.

brita kirjoitti...

kuulostaa just hyvältä harkkapaikalta :) ja mekko on tosi söpö, tuollaista maalaisromantiikkahenkeä :D

Suhkur kirjoitti...

Juliahelmiina, on kyl ihan parasta tykätä työstään, päiväki hurahtaa ohi ihan silmissä kun kaikki tekeminen on kivaa^^ Tosin harmittaa että tää loppu kuukauden päästä! Joo, mulla on siitä sini-ruskeesta kuosista jo toinen mekko niin aattelin, ettei kuitenkaa ihan samaa koko ajan:D Ja onhan toi NIIN kesä!

brita, en ois varmaan paljoa parempaan paikkaan voinu hakea! Ja oi, maalaisromantiikka, mut näkisit ne vanhan ajan navettatakeista muotonsa saaneet mekot, ihan huippuja:D

Anonyymi kirjoitti...

Koska ivanalla on seuraavan kerran klubi/ystävämyynti?

Suhkur kirjoitti...

Mallikappalemyynti on menossa just nyt, siellä on kokoja kolmenelosesta neljäneloseen ja varsinainen ystis on todnäk elo-syyskuun kieppeillä kun syksyn mallisto tulee kauppoihin:) Kannattaa tsekkautua ivanan liikkeessä meililistalle, niin sieltä tulee sit aina ilmotus kun jotain on meneillään:)

brita kirjoitti...

^^ navettatakkimekot kuulostaa suht loistavilta :D

Suhkur kirjoitti...

Mulle tuli niistä mieleen joku valokuva mummosta kolkyt vuotta sitten tulossa suoraan navetalta, jokainen päättäköön tahollaan onks se hyvä vai huono asia:D

brita kirjoitti...

ihan hyvältä minusta kuulostaa :DD

Related Posts with Thumbnails