21.7.2010

oho

Blogilomaa oli tarkoitus jatkaa vielä työputken päättymiseen asti mutta tein tänään sellaisen löydön, etten malttanut pysyä pois koneelta!

Olen jossain vaiheessa saattanut täälläkin mainita, että haluaisin opetella taas käyttämään korkokenkiä. Osaan kyllä kävellä suhteellisen helposti kymmenenkin sentin koroilla, nykyään jopa tuntuu, että tuo kymmenen senttiä on täydellinen koron mitta. Ongelma löytyy siitä, että olen totuttanut jalkani mataliin kenkiin ja päivä korkeuksissa kuulostaakin kamalalta. Ajattelin fiksusti, että kiilakoroilla ja platformeilla on varmasti helpoin totuttaa päkiä taas korkoihin mutta sopivia kenkiä ei tuntunut löytyvän mistään. Tämänpäiväinen pyörähdys DinSko'on muutti mieleni. Löysin kengät, jotka paitsi tuntuvat sukalta jalassa mutta nostavat minut tuonne 185 sentin korkeuteen. Mission accomplished!

Photobucket

Photobucket

Ne on täydelliset, nilkkamittainen varsi, luistinnauhoitus, vetoketjua, möhkäleinen kiilakorko ja avonainen kärki. Ne aiemmin kuolaamani Vagabondin kiilatkin näyttävät näiden rinnalla niin pliisuilta!

3 kommenttia:

brita kirjoitti...

hiemankos pätevät! mullekin kelpaisi tuontyyppiset arkikoroiksi, vaikka kyllähän nuo voi hyvin yhdistää bileasuihinkin.

mulla on niin sama juttu muutenkin, jotenki aiemmin oli tapana kulkea aina koroissa ja nyt ei ole, vaikka edelleen silmää miellyttää enemmän korot. laiskana valitsen matalakorkoisia kenkiä, vaikka olisikin sellainen päivä, että hyvin voisi valita jännemmät kengät. ärr!

Suhkur kirjoitti...

Käy tsekkaa dinskon alet, siellä muutaki mukavaa;D

Munki silmää miellyttää yleensä enemmän korot, nyt päätin ettei se koron korkeus yksinkertasesti saa enää vaikuttaa ostopäätökseen (ja täähän tarkottaa että vaihtoehdotki kenkähyllyllä nyt tuplaantuu)! Tästä on hyvä alkaa totuttelemaan pilvissä kävelemiseen, alota mun kaa sama proggis niin vertaillaan tuloksia:D

brita kirjoitti...

hahaa joo, vois kyllä ryhtyä samaan hommaa :D pitää raportoida miten käy.

Related Posts with Thumbnails