1.7.2010

shoe fetish

En ainakaan myönnä, että mopo karkaisi kovinkaan usein käsistä shoppailun suhteen, etenkään nykyään. Tänään kuitenkin istuin bussissa sylissäni neljä uutta kenkäparia ja vieressä istuva mies totesi, että olisi varmaan aika tehdä tälle addiktiolle jotain, mopo taisi huristella jossain kaukana näköpiiristä...

Puolustuksenani sanoin, että kolme paria on maksettu jo aikoja sitten mutta sille viimeiselle parille, johon tuhlasin viikonlopun ruokarahani, ei taida löytyä selitystä?

Photobucket
New Look

Photobucket
New Look

Photobucket

Photobucket
Vagabond

Ei sillä, uudet kengät tuli enemmän kuin tarpeeseen! Kun on käppäillyt viimeisen viikon samoissa herrainkengissä, alkaa olla iso ikävä Skotlantiin jäänyttä kenkäkokoelmaa kohtaan. Etenkin punaiset söpöläiset ja tummansiniset loaferit lämmittävät sydäntä oikein olan takaa ja sininen pari sopii vielä järkyttävän hyvin hameeseen, jonka aion huomenna soittaa varaukseen;) Lupaan ja vannon, että maanantain jälkeen alkaa jonkin sortin ostoslakko, ei kai kaurapuurolla voi elää montaa kuukautta putkeen?

Viimeinen pari muuten jäi kuvaamatta, vaikka valkoisessa perustennari parissa ei varmaan ole mitään sen kummempää nähtävää?

2 kommenttia:

brita kirjoitti...

oiii nuo punaiset kengät! saa se mopo joskus karata kunhan ei karkaa liian usein :D

Suhkur kirjoitti...

Ne on oikeesti niin söpöt! Ja ihana kun sain vihdoin ne kauan kaivatut purkkarit, vaikkei pinkit ookkaan:D Ja voi olla, että mopo pistetään nyt talliin vähäks aikaa!

Related Posts with Thumbnails