24.7.2010

who gives a shit

Helle teki tehtävänsä ja hävitti asukuvat tästä blogista. Kun lämpötila hipoo epäinhimillisiä lukemia, mielenkiinto pukeutumiseen tippuu hetkissä ja vedän päälleni Ginan aleista ostettuja rytkyjä, jotka oli alunperin tarkoitettu lähinnä kotimekoiksi.

Toinen syy oman lärvin esittelemiseen tai lähinnä sen esittelemättä jättämiseen löytyy ylikasvaneesta kuontalostani. Hiukset on pysyneet ponnarilla juhannuksesta lähtien lähinnä käytännön syistä, paksu tukka vaan on niin järkyttävän kuuma, enkä ole jaksanut aamuisin viettää hiuksien kanssa aikaa suoristaen niitä seitsemään otteeseen joka ikinen päivä. Tosin päätin, etten varaa kampaaja-aikaa ennen kun nuo helteet on tältä kesältä ohitse, ettei tarvitse valittaa tukahduttavan kuumasta pehkosta..

Tämä siis tarkoitti sitä, että kun aurinko ei aamulla porottanutkaan taivaalta niin oli jopa kivaa käydä vaatekaapin kimppuun. Lyhyt työpäivä kaupalla meni näissä vermeissä ja IVANAn neuletakissa, jonka kyllä heitin niskaan vasta lähtiessä.

Photobucket

Photobucket

Uskaltauduin aamulla jopa heittämään korot jalkoihini, vaikka mietinkin nahkaisia herrainkenkiä. Ihan hyvä päätös, tästä se totutteleminen lähtee, tosin keskustan mukulakivet ei kyllä ole se paras idea korkeiden korkojen kanssa..

Ei kommentteja:

Related Posts with Thumbnails