8.7.2010

Just another craving

Ah, I'm obsessed! Helle on ilmeisesti pistänyt pään ihan sekaisin, koska epäilen vakavasta, etten pärjää ensi vuotta ilman keltaista laukkua! Siis keltaista. Salkku -mallinen laukku, josta tulee mieleen vanhan ajan koululaukku, on Asokselta ja se on ihana, siis niin ihana, että näin siitä viime yönä unta. Oikeasti. Se toimisi paremmin kun loistavasti mustan parkan ja mustavalkoisen talvitakkini kanssa! Puhumattakaan uusista Vagabondin loafereista. Täydellinen nahkainen väripilkku! Itseasiassa bongasin ensin laukun nuden kaksosen mutta tuo kirkas keltainen jäi jostain syystä kummittelemaan mieleen. By the way, great minds think alike! Sain juuri kollaasin ja tekstipohjan valmiiksi luonnoksiin, kun kävin lukaisemassa Jennin uusimman postauksen, en olekaan ainoa, joka on haksahtanut keltaiseen!

Photobucket

Paul's Boutiquen laukku on samasta mallistosta kun keväällä Lontoosta ostettu nude cluch, värinä tosin ihana mushroom. Harmi vaan, ettei tuo tietty väri satu olemaan alennuksessa.. Ja keltainen ihanuus taitaa viedä silti voiton, etenkin kun Skotlannissa odottaa aikalailla samansävyinen ja -mallinen Zaran laukku, Lontoosta muuten sekin.

Onko seuraavaa palkkaa ihan pakko laittaa säästöön ensi vuotta varten?

2 kommenttia:

Em kirjoitti...

Ei todellakaan ole pakko säästää! Keltainen laukku on aivan ihana, väri ei kyllä tänne osu ja uppoa, mutta koululaukkusalkku-malli kylläkin! Ja ajattele miten kauan se sitten palvelee käytössä.... ;>

Suhkur kirjoitti...

Joo toi malli on niin bueno! Ja jotenki tuntuu, että toi väri on just sitä mitä mun musta vaatekaappi kaipaa;D Jos kuitenki vielä vähän oottelen isompaa alea..? Vaikka nahkalaukku on aina nahkalaukku ja senhän sais värjättyäkin jos keltanen ei nappaa viiden vuoden päästä!

Related Posts with Thumbnails