14.7.2010

the one and only

Photobucket

Täydelliset luomivärit arkimeikkiin on ollut hakusessa jo vuosia. Jos värit on paletissa kohdallaan, niin luomivärit karkaavat luomivakoon päivän aikana tai hyvälaatuisista napeista ei löydy tarpeeksi luonnollista tai helppoa sävyä päivittäiseen käyttöön. Kalliisiin merkkeihin en ole halunnut luomiväreissä panostaa, etenkään kun se hinta ei aina takaa laatua mutta toisaalta niin moni markettimerkki on tuottanut pettymyksen, että ehkä oli aikakin panostaa vähän normaalia enemmän, arkimeikki kun on oikeasti käytössä melkein päivittäin.

Photobucket

Viimeisimmällä Lontoon reissulla kipaisin viimeisten minuuttien aikana Gatwickin Duty Free:hen ja siellä suoraan MACin tiskille. Selailtiin hetki myyjän kanssa värinappeja ja päädyin valkkaamaan kaksi satiininhohtoista luomiväriä. Täysin matta ei jostain syystä tullut kuuloonkaan ja liika shimmer&glitter ei kuulu minun päivämeikkiin. Vaalea Shroom on täydellinen sävy, jolla saa vähäsen korostettua kulmaluuta ja pohjustan sillä bilesilmätkin. Tummemmalla sävyllä, Cork, taas jopa tällainen aloittelija saa luotua jonkin sortin banaanivarjostukset ja lisäämällä pigmenttiä sävystä saa reilusti tummemman, ettei kolmatta sävyä välttämättä edes tarvitse, tosin vähän ajattelin ostaa jossain vaiheessa pronssisemman ja intensiivisemmän sävyn samaan sarjaan.

Photobucket

Täydellisten sävyjen lisäksi MACin luomivärien laatu on jotain parasta! Meikki pysyy koskemattoman näköisenä pitkän päivän ja aina kotiin tullessa jaksan ihmetellä, miten vastameikatuilta silmät näyttääkään!

Blogi jää nyt ennaltamäärittelemättömäksi ajaksi tauolle, lähden huomenna töiden jälkeen Itään, palailen kyllä jo sunnuntaina mutta voi olla että helle ja semi-kiire pitää poissa läppärin ääreltä pitempäänkin.. We'll see!

Ei kommentteja:

Related Posts with Thumbnails