29.6.2010

mental

Photobucket

Photobucket

Siellä se nyt on, ihanan pehmeä neule, josta en osannut edes unelmoida! Juttelin tänään tulevan harkkakollegani kanssa, että sirkusneule on täysin oikeutettu ostos, se piristää jokaikistä paskaa päivää ja on ihana väripilkku muuten niin tummassa vaatekaapissani. Ja se toinen neule, jonka saan toivottavasti lunastaa harkan päätteeksi onkin sitten jokapaikan neule, joka on helpompi yhdistää ihan kaikkeen, mitä omistan. Tekosyitten keksiminen ostosten oikeutukseen on ehkä parasta, mitä tiedän!

Photobucket

Päivän toinen ostos taas oli vähän enemmän oikeutettu, tarvitsin kipeästi työvaatteita Campukselle, heppakuosinen mekko on juuri täydellinen! Mustaan yhdistettynä (kuinkas muutenkaan!) se toimii jopa minulla. Sneak peak kuvaa enempää ei kuitenkaan nyt löydy, jostain syystä näytän kaikissa muissa kuvissa puolikuolleelta, niin parempi jättää ne julkaisematta ja odotella parempaa naamapäivää!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

miten sulla on vara ostaa ivanan vaatteita ku käsitin ettet saa palkkaa vai onks siellä henkkarialet niin hyviä?

Suhkur kirjoitti...

No palkattomana ei tasan olis varaa noihin vaatteisiin ellei olis mallikappalemyyntejä ja henkkarialeja olemassa:D Vaikka kieltämättä ei tida olla sittenkään pahemmin varaa..

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat värit tuossa palloneuleessa! Ja materiaalikin näyttää hyvältä. Himoitsen itse neulottua tuubimekkoa - mutta en ole valitettavasti toistaiseksi törmännyt sample saleen...

Suhkur kirjoitti...

Mohair ja merinovilla on aika bueno yhdistelmä;D Joo se tuubimekko on tosi söpö malli! Niitä iteasiassa oli harmaa/valkena pari kappaletta myynnissä ja toisen möin alkuviikosta niin käy tsekkamassa jos se toinen ois vielä jäljellä:) Ja elo-syyskuussa viimestään sit klubimyynnistä se varmaan löytyy!

Related Posts with Thumbnails