13.6.2010

Legend -wait for it- dary!

Viikonloppu on tullut vietettyä ennemmän tai vähemmän poissa kotoa. Perjantai -ilta meni Maija Vilkkumaan keikalla Virgin Oilissa ja pakko sanoa, että siinä on sellainen artisti, jonka livekeikka ei ole ikinä pettänyt missään olosuhteessa, ei festareilla eikä akustisena konserttisalissa. Festarikeikoista tykkään silti enemmän kun klubikeikoista mutta tänä kesänä on silti päästävä fiilistelemään Pariisin Kevään tahdissa Tavastialle, etenkin kun ruissi -viikonloppu tulee näillä näkymin vietettyä töissä.

Photobucket

Lauantain menoa kuvaa varmaan parhaiten edellinen kuva, pyhä tarkoitus oli viettää laatuaikaa hyvän ruuan ja seuran parissa mutta allekirjoittaneen mahtavan idean johdosta lähdettiin Sports Academyyn seuraamaan USA-Englanti matsia. Hyvä idea sinänsä, etenkin kun opin vasta eilen, mitä se paitsio oikeasti tarkoittaa.. Academyn kautta Iguanaan ja sieltä vielä Baker'siin kotikylän poikien kanssa hengailemaan. Ei voi valittaa, nauroin taas muutaman kymmenen vuotta elinikää lisää ja ilta päättyi väittelyyn Englannin ja Skotlannin paremmuudesta naapuritalon britin kanssa. Great success!

2 kommenttia:

Sja kirjoitti...

Wii, mun poikaystävä anto mulle just Englannin pelipaitansa muistoksi Englantiiin. Nyt oon true fan! :D

Suhkur kirjoitti...

:D Oisit sopinu Sports Academyn jengiin ihan saumattomasti, kauheesti brittejä valkosissa pelipaidoissa! Harmi vaan, että jenkeillä oli paremman näkösiä pelaajia, ni kannatin niitä;D

Related Posts with Thumbnails