21.6.2010

recovering dreams

Yritän vieläkin toipua viikonloppusta, sadat äkäiset hyttysenpureman ja tukkihumalasta tulleet jättimäiset mustelmat eivät ainakaan auta asiassa. Eikä se, että myös viime yön unet jäivät lyhyiksi ja oli hilkulla etten oikeasti nukahtanut töissä näytön ääreen. Harjoitusjuhannus -nimellä kulkeneet bileet meni kuitenkin mukavasti ja nyt odotellaan torstaita ja keskikesän reissua takaisin kotiseudulle!

Päätin kuitenkin yliväsymyksissäni alkaa säästämään. Kohteena jo aiemminkin ihasteltu Louis Vuittonin Mahina koossa L. Helmikuussa ihastelin isointa Mahinaa mutta XL on kuitenkin himpun verran liian iso kun haluan käyttää laukkua kuitenkin päivittäin ja vähän pienempi laukku näyttää jopa vähän sirolta..

Photobucket

Säästöprojektiin voi mennä vähän aikaa, etenkin näin palkattomana harjoittelijana, mutta se tulee olemaan vaivan ja odottelun väärti, Mahinassa kun viehättää edelleen ihan kaikki! Säkkimäinen muoto ja nahkaan painettu monogrammi ei huuda perinteistä Vuittonia, vaan maailman kauneinta ensimmäistä designer -laukkua;D Kultaiset metalliosatkin näyttävät ihan freessiltä ainaisen hopean ja harjatun metallin jälkeen. Nyt stalkkaamaan eBayta ja toivomaan lottovoittoa, että unelmat toteuisivat vähän nopeammin.

Ei kommentteja:

Related Posts with Thumbnails