2.6.2010

Bright Shine

Näin käy kun kämppis lupautuu aamulla ottamaan asukuvat töistä tultuaan. Olen ollut kotona pari tuntia, eikä kämppistä näy vieläkään ja tummat pilvet peittää taivaalla möllöttävän valonlähteen. Mennään siis huonosti valottuneilla kuvilla, toisaalta tulee taas huomattua, ettei musta erotu muuten kuin ylivalottumalla..

Photobucket

Photobucket

Photobucket
Paita H&M // Leggarit Prisma // Vyö Zara // Rannekoru New Look // Järjetön sotku Allekirjoittaneen syytä

Henkan uusi paita on ihana! Tosin se välkehtii ärsyttävästi tietokoneen näyttöä vasten auringonpaisteessa ja työkaveri hihkaisi sokeutuvansa paljettien loisteesta mutta tykkään siitä silti! Ja samaisen duunikaverin kanssa tajuttiin, että paljetit on toiselta puolelta eri värisiä, saan siis mätsättyä paidan joko hopeaan tai kullanpronssiin:D Tosin huomaahan tuon näköjään kuvistakin, ei se varmasti tällainen ollut vielä maanantaina!

2 kommenttia:

brita kirjoitti...

Paljettipaita on kyllä ihana ja vyölleki näköjään löytynyt käyttöä :) Tykkään paljeteista ja yksityiskohdista olkapäillä, mutta oon vähän neuroottinen kun pelkään että tuollaisista tipahtaa paljetit hetkessä :D Onneksi Hennesin hinnat on sellaiset että kehtaa silti toisinaan ostaa (eikä niistä kyllä yleensä ole paljetit tippuneet mutta...).

Suhkur kirjoitti...

Se vyö taitaa olla paras Tallinnan ostoksista kun haluun pitää sitä päällä koko ajan:D

Mä muuten pesen kaikki noi olkakoristellut paidat ja paljettihässäkät pesupussissa niin ne tuntuu kestävän paljon pitempään! Ja neki pesukerrat jätän mahollisimman vähiin, ennemmin vaikka tuuletan partsilla kun heitän heti ekana pyykkikoriin:) Ja seki on myönnettävä, että noi henkan paljettipaidat on kestäny yllättävän hyvin, ne ompeleetki näyttää paljon kestävimmiltä kun yleensä.

Related Posts with Thumbnails