6.6.2010

feel the mood

Eilisen missio oli lähteä puistoon piknikille mutta kylmän tuulen ja hiustenvärjäyksen takia päädyttiin piknikkaamaan sisällä. Kamera oli pitkästä aikaa kunnolla käytössä kun tanssin taas kerran Joutsenlampea (edellisellä kerralla taisin päätyä rikkomaan cd-soittimen) ja istuttiin millon bussissa ja bussipysäkillä tai Casa Largossa valkkarilasillisilla. Mielettömän hauska ilta, vaikka päädyttiinkin pienten virheellisten reittivalinnoiden jälkeen nukkumaan jo hyvissä ajoin kolmen aikaan!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Tästä kesästä tulee ihan mahtava! Vielä kun saisi rahoitettua jollain keinolla lipun ruissiin ja kaapattua isän luota makuupussin mukaan festarireissuja varten.

4 kommenttia:

brita kirjoitti...

hahaa kuvien perusteella oli erittäin hauskaa :D

onko sulla lähtenyt tuosta lindexin paidasta ne ketjut vai ootko itse ottanut pois? mulla lähti pesussa yksi sellainen "ketjukimppu" ja mietin pitäiskö ottaa kaikki samantien pois... onneksi ne lähti ihan siististi, ei jäänyt mitään jälkiä.

Suhkur kirjoitti...

Kieltämättä oli kyllä ihan älyttömän hauskaa:D Joo mä otin irti loput niistä ketjuista kun kaks tipahti itestään ja vielä samalta puolelta ni näytti vähä oudolta:D mut mietin että jos ne ompelis vähän tiukempaan takas (vaikka ne vissiin luiskahtaa aina siitä pienestä raosta lenkissä) mut ihan kivahan toi on noinki..

brita kirjoitti...

joo paita on kyllä tosi kiva ilmankin, onhan siinä noita yksityiskohtia muutenki :D mulla vähän ärsyttää kun ne ketjut kierähtää koko ajan tuonne kaula-aukon sisään :p

Suhkur kirjoitti...

Ja mua tuppaa ärsyttää vaatteista lähtevät ylimääräset äänet ni ihan hyvä vaan että napsin ne irti:D

Related Posts with Thumbnails