28.6.2010

Leaving Circus

Juhannus oli ja meni, viikonloppu Kesälahdella oli jotain ihan parasta! Seura niin mahtavaa, etten tainnut lopettaa nauramista vajaaseen kahteen päivään. Reissusta selvittiin ilman draamaan, mitä nyt heitettiin lyhyt reissu päivystykseen mutta muuten aivan mucho bueno! Kuvia viikonlopulta ei luojalle kiitos ole, järkyttävän hauska video kaverista ja 50 cent räpistä riittää mutta se jääköön kaveripiirin keskuuteen.

Töissä oli sentään kaiken hässäkän keskellä aikaa käydä vielä kerran sovittamassa neuletta, jonka ajattelin huomenna pakata pussiin ja tuoda kotiin. Jos jollain on hirvittäviä soraääniä niin ne saa sanoa nyt muttei niillä tule olemaan päätökseeni minkäänlaista vaikutusta. Tämä jos mikä on rakkautta!

Photobucket

3 kommenttia:

brita kirjoitti...

neule on toisaalta aika hurja, mutta se näyttää niiiin pehmeältä ja rennolta! ihana.

Anonyymi kirjoitti...

järkyttävä, en pistäis ikinä päälle. ihmiset tekee rahoillaan mitä tahtoo mut mulle ei tulis mieleenkään laitaa tollaseen rahaa.

Suhkur kirjoitti...

brita, eikä se todellakaan näytä sellaselta vaatteelta että normaalisti laittaisin päälleni:D Mut ehkä tuo on just se minkä takia nään sen niin miun päällä..? makes sense?

ano, se on oikeesti ihan hirveä, vai ihanan hirveä. Ehkä se sen takia on kun tehty mulle! Eikä edes yhtään (ainakaan hirveästi) kirpassu maksaa maltaita kun a) se oli hirveen halpa b) siitä on takkia vuosiks eteenpäin.

Related Posts with Thumbnails