7.2.2010

Seeking for a new love

Vaatekaapista puuttuu tällä hetkellä jotain olennaista.

Musta ja laadukas nahkalaukku.

Olen henkeen ja vereen laukkutyttö, olen kiljahdellut ääneen Zaran hyllyillä, silitellyt pehmeää mokkanahkaa ja tuoksutellut uutuuttaan hohtavaa nahkalaukkua. Rakastan nimenomaan nahkalaukkuja, ruskea nahka ikääntyy kauniisti ja mokkanahka on parhaimmillaan sametinpehmeää. Mutta mustaa nahkaa kaapista ei löydy, ei vaikka suurin osa muusta vaatekaapistani koostuukin mustista elementeistä.

Koska mustaa nahkaista laukkua ei vieläkään ole sattunut kohdalle, niin unelmoidaan vähäsen.

Photobucket

Budjetti ylittyy sadoilla euroilla, mutta jos lottovoitto sattuisi omalle kohdalle nyt, niin ostoskoriin päätyisi Chanelin Classic Flap Bagin lisäksi joku ylläolevista. Ajattomin vaihtoehto varmasti olisi Louis Vuittonin Mahina, joka kieltämättä miellyttääkin kaikista eniten silmää, vaikka Vuittonin kuoseista en muuten pahemmin välitäkään. Mutta tässä tapauksessa LV -logo on painettu nahkaan niin kauniisti, ettei se huuda merkkilaukkua kovaan ääneen ja muotoilukin on vähän rennompaa Vuittonia kun perinteiset Speedyt. Kunpa kukkarossa olisi ylimääräiset pari tonnia.

2 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Vuitton on ehdottomasti mun suosikki noista. Kiva että oot tullu takas blogosfääreihin ;)

Suhkur kirjoitti...

Kunpa ois ylimääräset pari tonnia niin vois käydä ens viikolla hakemassa omansa pois! Mukava kuulla että täällä on ikävöity:D

Related Posts with Thumbnails